Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina523

Prosze o porade. Co sodzicie o tej sukience???

Polecane posty

Gość jak dla
mnie za skromna ale to moje zdanie. Ważne, żeby Tobie sie podobła:)

Mnie się podoba bo lubię klasykę. Ładnie leży. To tafta?

Gość Ewelina523
Miarka a wiesz ze nie wiem:) moze jeszcze zdecyduje sie na doczepienie jakis haftek czy cos

Może zdecydujesz się na jakaś aplikacje? Przy dekolcie albo w pasie.

Gość Ewelina523
wlasnie mysle ze tak. Zeby wzbogacic ja troche moze jakies diameciki cos w tym stylu

Gość no comments
A ja mysle ze calkiem fajna jest i wcale nie za skromna. Dobrze przemysl ewentualne udziwnienia bo moze starcic efekt.

Gość mama 6 tygodniowej śmieszki
mi sie nie podoba wcale

Gość lokatka
mnie tez sie podoba :)

Gość nie jestem stylistką
Ładna, klasyczna suknia, której cały urok twki w pięknej tkaninie i starannym kroju. Broń Boże doklejać do niej jakies tandetne strzępki koronki czy szkiełka, albo dodawać naszyjnik rozmiarów koła od malucha!!! w prostocie siła, lepiej ująć niż przedobrzyć... Suknia jest na tyle klasyczna, że możesz się wystylizować zarówno na: - "klasyczną Pannę Młodą" (z welonem-mgiełką ciągnącym po ziemi, smukłym bukietem i dłuuuugimi kolczykami) - femme fatale w stylu lat 20-tych (woalka zsunięta na czoło, mocno podkreślone oczy, mały, wyrazisty w kolorze bukiet i kolczyki + bransoletka z ciemnych strasów) - tajemniczą hrabinę (kapelusz z szerokim rondem, czerrrrrwone usta, długie rękawiczki z palcami, szeroka bransoleta, pęk czerwonych róż w ręce) Da się zaszaleć, jeden warunek - ogromna konsekwencja w doborze MINIMALNEJ ilości dodatków + pozostawienie sukni pięknej w swej prostocie. Dzięki temu stylizacja bedzie mogła być wyrazista, bo bogata suknia + bogata stylizacja = zgaga gwarantowana...

Gość Ewelina523
dzieki wszystkim za szczere odpowiedzi! moze ktos jeszcze cos doda??;)

Gość nmakaja
Mi sie bardzo podoba:)

Świetna jest:) Podoba mi się jak najbardziej. Nie jakieś tam bezy z milionem świecących pierdół, że panna młoda wygląda jak choinka a nie jak człowiek. A sama myśli, że wygląda jak księżniczka;) Ta jest skromna i git:) I ładnie na Tobie leży:)

Mi też się podoba;) tylko ja bym cos jeszcze dodała żeby nie była taka "smutna" a będziesz miała welon?

Gość wróg publiczny
mi też się bardzo podoba , śliczna jest sama w sobie jak ktoś już powiedział moim zdaniem to pasowały by jakiś naszyjnik nie taki bogaty i dobrze dobrane kwiaty i było by przecudownie

Gość sukienka ładna
i tylko BROŃ BOŻE ŻADNYCH NASZYJNIKÓW, bo cały urok prostoty sukni pryśnie jak mydlana bańka... a z kolei mały łańcuszek z zawieszką zginie przytłoczony fałdkami stanika dlatego najlepiej zostawić dekolt odsłonięty - niech błyśnie własną gładką urodą, zwłaszcza, że masz ładną figurę :)

Gość Ewelina523
Klaudia30.08 tak bede miec welon i zastanawiam sie jeszcze miedzy kwiatem we wlosach a diademiem. do SUKNIA LADNA: moim wlasnie zdaniem mam brzydka figury waze 56 kg i wlasnie zamierzam brac sie za diete bialkowo tylko nie wiem jak to wytrzymam:( do wesela mam 2 miesiace. Ciesze sie ze podoba wam sie suknia bo juz sie balam ze mnie wszyscy skrytykuja

Nie odchudzaj się już bo będziesz wyglądała jak szkielet a tak to masz bardzo ładną figurę i sukienka dobrze na tobie leży. a ile masz wzrostu? Ja bym jednak polecila jakiś delikatny naszyjnik

Gość Ewelina523
moj wz to ok 166cm. Mysle ze jakis delikatny naszyjnik bede miec zeby nie bylo tak pusto

Gość sukienusia
Ewelina, kroj bardzo ladny. Takie odkryte ramiona sa sliczne. Natomiast material jakis dziwny. Wyglada jak przescieradlo :( moze poszukaj jakiejs podobnej, klasycznej, eleganckiej, ale z innego materialu?

Gość Ewelina523
material jest podobny do satyny mi sie podoba

Gość mufinka0
Za skromna

Gość Ewelina523

Gość prosiaczek62
laska wybierz cos odlotowego skromnosc juz jest nie modna ja nie lubie chodzic na wesele para bardzo gustowna a tu okazuje sie ze sa ubrani prostacko

Gość krój ladny ale przez to
ze nic w sobie nie ma i material faktycznie jakiś dziwny wyglada jakbys była poupinana w prześcieradło, dodaj cos tej sukni wkoncu to wesele a nie wyjscie z łozka po wode mineralna