Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona..tam

chlopak kontra bracia .. ;|

Polecane posty

Gość ona..tam

Witam. Poznałam fajnego chłopaka. Spotkałam się z nim z 3 razy w ciągu miesiąca. a teraz on chce do mnie przyjechac do domu. Tylko ja mam dwóch braci i oni sa strasznie zazdrosni. Mimo, ze mam 19 lat, to oni sa strasznie staroświeccy i wstydzę się ich, bo mają głupoe gadtki. Powiedziałam chlopakowi, ze oni sa zazdrośni itp. On teraz nie odpisuje mi nic..i chyba wział mnie za jakąs idioke, która sraszy go swoimi braćmi.. ja poprostu nie jestem gotowa, zeby oni go poznali ... ;\ Macie jakies pomysły..

Gość wejdx do domu z nim,
przedstaw go i idzcie na miasto.

Gość za pozno
gosc juz pomyslal ze jestes taka tepa strzala i raczej nic z tego nie bedzie

Gość ona..tam
Raz tak zrobiłam z moim byłym, to potem oni mieli jakies głupie docinki na jaego temat.. sami nie są lepsi, ale ja dla nich jestem małą dziewczynką, która nie powiinna sie jeszcze spotykac z chłopcami .. ;| normalnie załamka... ;| moj kumple, nie przychodzi do mnie do domu, bo nie chce się z nimi spotykac... tak może z nimi porozmawiać, ale nie w domu. ;|

Gość ona..tam
a co rozumiesz przez tepą strzałę? ;p ze co powiedzialam mu prawde, czy to ze nie chce go poznac z moimi braćmi ?

Gość gaamoń
norma że znajdzie się ktoś mądry ;d co będzie docinał przez następne 5 lat ;p ja co prawda nie mam rodzeństwa ale zastępuje mi je kuzynostwo ;p i wiem co to...zazdrość brata(ciotecznego) i jego docinki;p jak kiedyś pare razy widzial mnie z takim jednym np X to choć to bylo kupe czasu temu caly czas słysze że on to to i tamto choć juz po drodze był Y Z ;) takie życie, ale potem będziesz sie z tego śmiala, dlatego poznaj ich ze soba:)

heh tak już jest , sam mam młodszą siostrę i wszyscy mają małe testy a jak mi się wgl nie podoba to mu grozę , że jeżeli ja skrzywdzi będzie miał połamane nóżki .

Gość zas glupote sie placi
gosc mogl sobie pomyslec ze go splawiasz, dlatego raczej przygotuj sie na olewke z jego strony

Gość ona..tam
Ok juz sie wyjasniło z nim. Ma z nich polewke ;] ale pewnie nie bedzie chciał do mnie przyjechać i sam powiedział , ze on ma tak z siostrą.. dlaczego faceci tak robicie ? ;] Nie bedę go narazie z nimi poznawać. Ja jakoś nie robiłam zadnych testów 'koleżankom' które przyprowadzali moi bracia ;p

mój interes jest w tym by nikt nie skrzywdził mojej siostry.

Gość ona..tam
a Ty możesz ją krzywdzić tym, ze odstraszasz jej chlopaków ? :D

po prostu muszę obadać jakie ma zamiary i czy nie zależy mu na jednym (chyba każdy wie co mam na myśli) ;] może nie trochę ładu ale jeszcze śpię :P

Gość ona..tam
rozumiem , rozumiem :D doborć siostry najlepsza.. to samo oni mi mówią, ale to jest denerwujące ;] ale to jest miłosc braterska ;p

ja w domu jestem jedynym facetem ktoś musi dbać o całokształt i uwierz mi siostry też potrafią zdenerwować :)

Gość ona..tam
Niby czym ? Może ja ich też denerwuje tylko nie wiem nawet ;p