Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

osobarefleksyjna

odchodzę w kafe ale niebawem znowu wrócę!

Polecane posty

Założyłam tu WĄTEK DLA KATOLIKÓW i napisałam masę róznych rzeczy gorszych lub lepszych (gorszych) jednakże ze względu na sponiewieranie mi WĄTKU DLA KATOLIKÓW oraz potencjalne niebezpieczeństwo grożące mi ze strony Kamelii i starszego pana z Katowic - odchodzę. Są to wszystko osoby opętane przez szatana - dyskusja z nimi przypomina oranie ugoru. I tyle :( Może coś tu napiszę życiowego bardziej pod inną ksywką. I tyle :( Chciałam dobrze - to mogę napisać. Chciałam coś wkleić, coś pozytywnego tu zostawić - no niestety nie da się. Nie w tym towarzystwie. :( Może z Janiną jeszcze tu popiszę jak zechce ale opętana też jest równo, o dzieci nie dba, pracę ma po matce - ta w piekle, brat samobójca też i ojciec pijak. O czym z nią dyskutować? O duszach czyśćcowych? Wolne żarty :( Ona by chciała... :( Pozdrawiam moimch czytelników - normalnych. Coś tu wkleję na temat religii- opowieści czyśćcowe , o modlitwie, zawsze będę zachęcać do spowiedzi i mszy świętej. W ramach dobrego uczynku. Ale z WĄTKIEM DO KATOLIKÓW kończę. Jak wymyślę sobie nową ksywkę, neutralną to wrócę. Nie zawiodę moich fanów - jeśli tu takich mam 🌼 Miłego dnia - w życiu jestem osobą kulturalną i sie zachowuję. Nie wyzywam nikogo jak dla wątku dla katolików :( Wstyd mi tam za siebie, ale prowokatorów zlazło się tam jak mrówek, a taki był sens wątku? Chyba oszaleli. No to wszyscy są opętani za wyjątkiem klejnotki - ta po prostu przesadza i tyle. Z chwilą gdy zacznie wykorzystywać religię by ogrywać innych to po niej. Może ogrywać religią opętańców - czyli Janię, Kamelię i starszego z Katowic. Ew. wyznania inne niż katolickie. Jak zacznie robić to co Janina to po niej bo się nie modli. W goóle powinna zająć się rodzina - mężem a nie pisać tutaj. Ja jestem bezrobotna - dlatego tu piszę. Siedzę w domu i płaczę, że nie mam pracy - to piszę, robię coś dobrego, żeby nie oszaleć. I tyle :( A jak dostanę pracę to spadam. Inne życie dla mnie nie istnieje - muszę mieć pracę i koniec. A później marzę jeszcze o wakacjach bo pracowałam w 11 szkołach w Polsce i naprawdę czuję sie strasznie źle. Nikt mnie nie uszanował. Powinnam być na wakacjach w tej chwili - na pewno - ale od roku nie mam pracy - od 2 lat czy 5 a może 10ciu lub - najpewniej 15. I tyle mnie cokolwiek obchodzi. Pozdrawiam 🌼 ps. o wierze mogę pisać zawsze, ale inne tematy odrzucam. Zwłaszcza dzieci - niech się rodzą to do gina , a reszta nie istnieje jak dla mnie - zwłaszcza na kafe :( I o to mam pretensje - tu lekarz nie istnieje, nic już. Tylko seks - no to z seksu nie musi być dzieci koniecznie. Wystarczy sie zabezpieczyć. I tyle :( Stąd wiara i koniec moich tematów na kafe. Pozdrawiam 🌼 ps2. postaram się nie przynudzać :)

Gość bbbbbbbbbnn
🌼

Janina ma matkę kurwę.Nauczycielka z 2 nieslubnych dzieci. Niezłe piekło :( Janina jest straszna i uważajcie na nią - ma chyba 4 diabły historyczne i nikt jej nie pomoże . Rok by musieli je wyrzucać, a ona by pluła, szarpała księży, biła wszystkich jak Analiza Michael. Taka jest już :( zwykła wiedźma z czarnym połogiem. Nauczycielka religii w Polsce :(

Dla niewtajemniczonych - matka Janiny umarła i nie była potępiona, brat samobójca też, ale Janina sie za nich nie modliła i po nich. A ona? Ciekawe jak wyrzucicie z niej 4 diabły historyczne. Już prędzej Lucyfera ogracie niż takie diabły. Nikt nie wie, że te osoby są potępione. No mało osób. Wystarczy znać imiona diabłów i muszą wychodzić. Ona ma takie diabły, że ich nigdy nie ogracie - zwłaszcza jednego :( A w sumie jest ich 7. Bo tak i już :( Więcej nie może mieć - mogą się wymieniać jedynie. ? :(

Lucyfera z niej tak szybko też nie wyrzucicie bo starszy i Kamelia też mają Lucyfera w sobie. , a ona się z nimi przyjażni. Jak zaczną być historyczni - nie są - to na nich też przejdą jakieś historyczne. I tyle. :( Takie życie - trzeba się ratować :(

Aż strach czytać takie osoby, bo nie wiadomo, czy ktoś sobie żarty robi, czy jest rzeczywiście zdrowo pieprznięty.

Zobaczcie co wyprawiają - ktoś mi podebrał CZARNEGO NICKA. Nie opłaca się tu logować - naprawdę :( Podebranie czarnego nicka? Co za to? :(

Gość miodówka jestem
no w to to można akurat uwierzyć "wiecie tak naprawdę to mi odbija bo w dzieciństwie zobaczyłam kutasa szatana i teraz mam ciągle kutasy w głowie. i tyle "