Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanaaaa21

chcę prawdziwej, szalonej miłości

Polecane posty

Gość zakochanaaaa21

chcę żeby mój chłopak kochał mnie jak wariat, żeby tęsknił za mną już chwilę po naszym spotkaniu, żeby pisał mi miłosne smsy, żeby nie mógł oderwać ode mnie wzroku... żeby kochał mnie jak na początku.... dlaczego to niemożliwe po 5 latach związku..

Gość Idź na całość z koniem
To będzie prawdziwa, szalona miłość :classic_cool:

Gość bezwzględny demaskator absurdu
jedź do Turcji 😴

Gość zakochanaaaa21
ale jak mam z tym walczyć..

Gość zakochanaaaa21
proszę poradźcie mi coś...

Gość gdybym miała kasę
dziewczyno, w życiu największemu wrogowi nigdy bym nie życzyła szalonej miłości, faceta wariata, zadrośnika, narzucającego sie z okazywaniem swych wzniosłych i intensywnych uczuć to można wytrzymać rok :) ale codzienne piękne życie polega na czymś innym przecież :)

oj chlopak juz po 2 miesiącach tak na mnie nie leci jak na początku.. wogole juz od początku malo sie mną interesowal :( a Tobie radzę odświeżyć związek :) pojechać razem w podróż?

To normalne, że szaleństwo miłości opada po tak długim stażu. Chcesz szaleńczej miłości - to albo zmień faceta na nowego - i tak zmieniaj ich co 3 miesiące, bo wtedy hormony szaleją... Albo znajdź sobie faceta takiego pantoflarza przygłupiego lleko, zeby robił wszystko co mu każesz - sa tacy. Innego sposobu nie ma. Szalona miłośc to tylko burza hormonów która po pewnym czasie się stabilizuje. Poprostu chemia. Nie masz na nią wpływu.

Gość zakochanaaaa21
chciałabym, żeby w ogóle okazywał cokolwiek..

Gość zakochanaaaa21
kto powiedział, że się uzależniam? chciałabym czasami po prostu, żeby, no nie wiem, kupił mi kwiatka po drodze z pracy, powiedział, że cały dzień o mnie myślał...

Gość zakochanaaaa21
a co mogę zrobić, żeby on na nowo się we mnie zakochał? to by musiało być coś czego się po mnie nie spodziewa, cos, co sprawi, że inaczej na mnie spojrzy i znowu go zafascynuję

Gość zakochanaaaa21

tez jestem w 5 letnim zwiazku i wiesz czuje tak samo i ostatnio zrobilismy sobie taka niby przerwe na miesiac tzn zaczelismy tak jakby od nowa sie podrywac zalecac do siebie itd i dzis wlasnie stwierdzilismy ze dosc zabawy ze chcemy z powrotem byc para!!! :)

Gość zakochanaaaa21
my mieszkamy razem więc taka przerwa raczej nie wchodzi w grę..