Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocia matkaaaaaa

czy wypada isc do slubu koscielnego w takiej sukience?

Polecane posty

Gość kocia matkaaaaaa

nie jest to typowa sukienka slubna ale sukienka elegancka aczkolwiek baaardzo skromna firmy APART. kosztowala 120 euro. dlugosc 3/4, zlamana biel, bez zadnych absolutnie przykuwajacych wzrok elementow, obszyta delikatna koronka. mnie sie podoba i mam takie podejscie, ze nigdy nie wydalabym na sukienke 2 lub 3 tysi zeby otem lezala w szafie tudziez polowy tej kwoty za wynajecie i uczucie klucia szpilek ktorymi pewnie by jakos ja tam do mojej figury dopasowali. ale rozumiem, ze wiele dziewczyn ma inne podejscie. rodzice stwierdzili ze troszke zbyt skromna i wygladam jak zosia z pana tadeusza ale ze to moja sprawa. sukienka jest z delikatnego, lejacego sie materialu, dosc zwiewna

Gość kocia matkaaaaaa
moze ktos sie jednak zainteresuje moim pytankiem? dzieki!!!

Gość diabelkowa007
To jest Twoj dzien i nikomu do tego jak powinnas wygladac:) Ty musisz sie dobrze czuć:) doradzic moga ale decyzja i tak nalezy do Ciebie. Wg mnie lepsza skromna sukienka niz przesycona bzdetami albo napompowana ala balowa feee. A masz moze foto jej?

Gość ktossssiek
a moze wklej jakies zdjecie?

Gość ktossssiek
ja bym osobiscie w takiej do slubu koscielnego nie poszla; ale to Twoj dzien, Ty masz sie czuc piekna i wyjatkwoa; jezeli to sukienka w ktorej sie dobrze czujesz i sobie samej podobasz to po prostu zakladaj:)

Gość ŚREDNIAWKA
Bardzo kiepska, raczej na imieniny u cioci.

Gość dxgbfcgb
już ci pisalismy, że bardzo ładne są tego typu sukienki na poprzednim temacie, który załozyłaś. :)

Gość diabelkowa007
ładne dodatki i bedzie super :):) jak sukienka skromna moze dodatki bardziej wyszukane :):)

Gość kocia matkaaaaaa
wlasnie na zywo kiedy sie ja widzi zdecydowanie nie wyglada na plazowa, ma w sobie cos co kaze natychmiast myslec o slubie:) a na wesele sie nie bede przebierac, po prostu nie mamy wesela:) po slubie idziemy do bardzo eleganckiej restauracji i stawiamy na dobre zarcie:) a slub w niedziele zeby jeszcze troszke inaczej bylo:) wiadomo, co kto lubi, ale ja osobiscie olewam standardowe wesela, sa dla mnie smieszne:)

Gość diabelkowa007
No idobrze ze bez weselicha z tym tylko kupa nerwow i szał ciał bo ludzie przessciagaja sie kto wiecej zaplaciła czego tam nie mial i w gole. Popieram!! :) i zycze duzooo szczescia:)

Gość kocia matkaaaaaa
wlasnie:) dzieki diabelku:) a powiedz, jakie dodatki widzisz do tej sukienki? znasz sie cos na tym? perly przymierzalam i troszke glupio wygladaja. lancuszek dluzszy czy kolia czy...czy ... czy...??

Gość jak się
ładny łańcuszek, kolczyki, myślę żeby to było coś nie zbyt delikatnego, ale zbyt odważnego również nie. jakiś dłuzszy łańcuszek bedie ok. Szczęścia!!!

No, może na tej fotce tak wyszła. Ale naprawdę ładna jest. Jasne, na co komu wesele, popieram :) Życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia 🌼 :)

Gość kocia matkaaaaaa
dziekuje Wam! wlosy mam zamiar podkrecic delikatnie i rozpuscic, mam dlugie ciemny blond. ale wtedy chyba dlugie kolczyki odpadaja czy nie?

Gość jak się
raczej odpadają długie kolczyki, masz rację...

Gość kocia matkaaaaaa
wlasnie, nie jestem znawczynia ale tez mi cos tak switalo;) mama narzeczonego proponuje mi zloty delikatny lancuszek ze zlotym delfinkiem, bardzo delikatny, wrecz cos tam blyszczy z daleka, wrecz nic, ona uwaza ze to dodaje mi dodatkowego uroku, chlopakowi tez sie podoba i generalnie uznali ze srebro tu nie pasuje. a dla mnie to troche za delikatne. no i czemu tak wszystkim tu srebro nie pasuje? moja mama tez tak twierdzi. hmmm...

Gość hahahahahahahaha...ahaha
ja uwazam że srebro pasuje, ale złoto jednak jest bardziej eleganckie.:)

Gość kocia matkaaaaaa
tak, tylko ze obraczki mamy z bialego zlota.

aaaa, no to lepiej złoto

sorry srebro będzie lepsze, tak to jest jak sie nie mysli i pisze głupoty :)

fajne, bedzie pasowac!

Gość kocia matkaaaaaa
nie ma sprawy:) co myslisz o tej bizuterii? wiem, ze mecze, ale sama juz ie wiem...

Gość buhahahahahaha
naprawdę jest ładna , dość delikatna, ale nie za bardzo, i sie bardzo podoba. A kiedy ten slub?

Gość znana1985
Hej, Sukienka slicza skromna a nie jak wszystkie beza , im wiecej falban tym lepiej. To jest twoj dzien i ty masz sie dobrze czuc, jeszcze taka sukienka ci odpowiada to taka ubierz. Ja sama mialam ale na cywilny zwiewna biala sukienke do kolan z czarym haftem i potem na koscielny taka sama tyle ze dluga ale dalej trzymalam sie czarnego koloru i mialam gdzie kto co powie ze jak mozna czarny i slube itd... ty jestes najwazniejsza i ty masz sie dobrze czuc ;)

Gość buhahahahahaha
gdzie sie podziała autroka???

Gość kocia matkaaaaaa
jestem jestem:) tylko jeszcze probowalam znalezc jakies katalogi z sukienkami i wyczaic jakas z podobnym wykonczeniem pod szyja celem sprawdzenia jaka bizuterie tak spece zapodali;) ale czesto sa modelki bez bizuterii! hm...