Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawały

u doktora, o Jasiu, góralskie, o babie.....

Polecane posty

Gość kawały

- Panie doktorze bolą mnie jądra. - Jak pan mówi? - Nie, jak siedzę

Gość jachoecho
W aptece: - Poproszę 2 wiagry - Proszę bardzo - Panie - pyta drugi gść- na co to jest? - Na rypanie! - O to ja poproszę pani magister 20 takich tabletek - Po co panu aż tyle? - Aaaaaaa, bo tu mnie rypie, tam mnie rypie...

Gość hihihihi hihihi
Przychodzi baba do lekarza i mówi: -Panie doktorze ,kiedy kocham się z moim mężem,to boli mnie lewy bok. -To może niech pani spróbuje obrócić się na prawy. -... A serial? Zona blondynka telefonuje do meza astronoma: - Kochany wlasnie popatrzylam przez twoj teleskop na sloneczko. - Nieee!!! - krzyczy maz - Ktorym okiem? - Prawym. - To szybko zaslon dlonia lewe oko. Czy prawym cos widzisz? - Widze - odpowiada żona blondynka - Uff!! Dzieki Bogu!! - uspokaja sie maz - A co widzisz? - Sloneczko...

Gość hihihihi hihihi
Starsza pani zatrzymuje sie przy wedkarzu, ktory wlasnie zlowil rybe i zdejmuje ja z haczyka. - Biedna rybka! - szepcze staruszka. - Prosze pani! - mowi wedkarz - Nigdy by jej sie to nie przytrafilo, gdyby niepotrzebnie nie otwierala pyska. Rudy kocur z trudem przebijajacy się przez zaspy, z wysilkiem odrywajac swoja zmrozona meskosc od lodu krzyczy: - No i kur.. gdzie? Pytam was, gdzie jest ta popieprzona wiosna? Co za pokrecony kraj! Gdzie dziewczyny, przebisniegi, swiergolenie skowronkow? Chocby cwierkanie wrobli, chocby krakanie wron - gdzie to do cholery jest?! A odwilz kiedy przyjdzie? Snieg z nieba sypie , wszystko sie porabalo... Stojacy niedaleko ludzie, sluchajac tego kociego miauczenia, mowia: - Slyszysz jak sie drze? Wiosna idzie. Kotow nie oszukasz. Rozmawia dwoch kolegow: - Podobno przestales pic ? - To dzieki tesciowej, stale widzialem ja potrojnie !

Gość jachoecho
Do sekretariatu dyrektora SZCZYPIÓRA przyszedł petent i nie pamietając dokładnie nazwiska dyrektora pyta sekretarkę: Czy jest dyrektor PIÓR? Sekrateraka: SZCZYpiór! Petent: to ja poczekam

Gość kurde ale fajne
hihihihihihi, hahahahahaha, uhuhuhu ale sie obsmiałam, prosze o wiecej

Gość xxxoolołłłanno
koncert wuchta ludzi pogo, krzyk, darcie mordy Wokalista rzuca się na publikę i... jeszcze nie widziałem, żeby ktos tak pieprznąło beton

Do tramwaju wchodzą studenci,za nimi staruszka.Towarzystwo rozsiada się w najlepsze a staruszka stoi trzymając się za oparcie siedzenia. Na ręce wiesza sobie laskę, która obija się o siedzenie wydając dość głośny dźwięk.Jeden ze studentów: -Mogła by Pani kupić sobie jakąś gumę na tą laskę żeby hałasu nie robiła. Na to babcia: -Gdyby Twoi rodzice kupili sobie gumę to ja bym miała teraz gdzie siedzieć.

Gość xxxoolołłłanno
Górnik złowił złotą rybkę,a rybka prosi : wypuść mnie dobry człowieku, spełnię twoje życzenie! - Rybko w bajce są trzy życzenia. - Ale ja mogę tylko jedno. - Ok, rybko to np. żebym mógł tak jeb.ć do 90-tki! - Masz jak w banku. Górnik wypiścił rybkę z powrotem do wody. Za chwilę jednak woda się zmąciła, rybka wystawia łeb i mówi te słowa: - Ach, zapomniałam spytać - w której kopalni?

Gość najdziwniejszy
dobre z kopalnia :D

Nowy ksiądz był spięty, bo miał prowadzić swoją pierwszą mszę w parafii. Postanowił dodać do święconej wody kilka kropelek wódki, żeby się rozluźnić, i tak się stało. Czuł się wspaniale. Gdy po mszy wrócił do pokoju znalazł list: "Drogi Bracie, następnym razem dodaj kropelki wódki do wody, a nie kropelki wody do wódki. A teraz słuchaj i zapamiętaj: - Msza trwa godzinę, a nie dwie połówki po 45 minut; - Jest 10 przykazań, a nie 12; - Jest 12 apostołów, a nie 10; - Krzyż trzeba nazwać po imieniu, a nie to "duże T"; - Na krzyżu jest Jezus, a nie Che Guevara; - Jezusa ukrzyżowali, a nie zaj**ali i to Żydzi, a nie Indianie; - Nie wolno na Judasza mówić "ten sk**wysyn"; - Ci co zgrzeszyli idą do piekła, a nie w pizdu; - Inicjatywa, aby ludzie klaskali była imponująca, ale tańczyć makarenę i robić pociąg to przesada; - Opłatki są dla wiernych, a nie jako deser do wina; - Poza tym Maria Magdalena była jawnogrzesznicą, a nie k**wą; - Kain nie ciągnął kabla, tylko zabił Abla; - Na początku mówi się "Niech będzie pochwalony", a nie "k**wa mać"; - A na koniec mówi się "Bóg zapłać", a nie "ciao"; - Po zakończeniu kazania schodzi się z ambony po schodach, a nie zjeżdża po poręczy. - Ten obok w "czerwonej sukni", to nie był transwestyta. To byłem ja, Biskup. Amen!"

Gość bzsenna noc
1936 rok. Mosiek z Salci leżą w łóżku. Mosiek przewraca się z boku na bok, nie może zasnąć. Aalci pyta: Mosiek co jest? Na to Mosiek: oj oj oj, jestem winien Ickowi 10 zlote, a nie mam by mu oddać oj oj oj. Na to Salci: ten Icek co naprzeciwko nas mieszka? Mosiek: tak! Salci otwiera okno i drze się na całe gardło: Icek!!!! Icek!!!! Icek otwiera swoje okno: Co sie tak drzesz? Salci: Icek, Mosiek jest tobie winie 10 zlote? Mosiek: tak, a bo co? Salci: to on ciebie 10 zlote nie odda! Tu Salci odwraca się do męża: ty Mosiek śpij, teraz Icek nie bedzie spać

Gość permanentny turysta
Poradniku, czy jajka mozna trzymać w lodówce? Odpowiedź Poradnik: Mozna, ale nie radzę zamykać drzwi

Gość permanentny turysta
Poradniku, ciągle odbija mi się jajkami Poradnik: to dziwne, bo mnie zawsze ustami

Gość permanentny turysta
Poradniku, co robic, żeby się nie wycierało futro? Poradnik: mniej jeździć na rowerze

Przychodzi baba do lekarza i mówi: - Panie doktorze, wie pan co, jestem jakoś dziwnie chora. Jakbym się położyła to bym leżała,leżała ... Jakbym szła to bym szła szła... A doktor: - A jakbym cię w dupę kopną to byś leciała leciała i leciała...

Gość *****________________******
rozmawiają dwie blondynki pierwsza: Benedykt XVI druga: a Kubica który był?

Gość olk@oleńk@
Podobaja mi sie niektóre kawały żydowskie: Szachden swata jedynaczkę małomiasteczkowego bogacza i wylicza przyszłym rodzicom zalety przyszłego zięcia. - Młodzieniec - zapewniam was - majętny, uczony, wnuk rabina. Skarb, istny skarb! Ma co prawda jedną maleńką wadę: jąka się... - Czy zawsze? - pyta troskliwa matka. -Ależ skąd - odżegnuje się swat. - Tylko podczas mówienia.

Gość permanentny turysta
- Icek, tej nocy śniła mi sie twoja żona - A co ona mówiła? - Co miała mówić? Ona nic nie mówiła. - Ty wiesz co? To nie była moja żona

Gość permanentny turysta
- Kelner! Ta kaczka śmierdzi! Kelner robi trzy kroki do tyłu: - A teraz?

Gość skawalony
Właściciel baru dał ogłoszenie: "Zatrudnię bramkarza" Tego wieczoru, kiedy lokal huczał wypełniony po brzegi, przedarł się do barmana knypek - metr sześćdziesiąt wzrostu - i mówi: - Jestem Krzyś, ja w sprawie pracy... Barman zlustrował go od stóp do głów, zaśmiał ironicznie i wracając do wycierania szklanek rzucił krótko: - Wypier..laj! Krzyś wzruszył ramionami, podciągnął rękawy, rozejrzał się po sali i zaczął od kolesi przy drzwiach...

Gość haha hihi hoho uhu !!!

Gość przychodzi baba
do okulisty. - Co pani dolega? - Z bliska źle widzę panie doktorze. - A z daleka? - Aaaa z Ciechanowa panie doktorze

Gość żydowskie
Na peronie dworca kolejowego stoi Żydówka i głośno zawodzi. - Czego płaczesz? - pyta ją brodaty przechodzień - Aj, waj! Spóźniłam się na pociąg... - Dużo się spóźniłaś? - Niecałe trzy minuty... - A wrzeszczysz tak, jakbys się spóźniła conajmniej trzy godziny!

Gość czy wiecie
jakie jest najlepsze i najskuteczniejsze lekarstwo na katar? Tabletki ba przeczyszczenie. Zażywasz 6 sztuk, odczekujesz godzinę i spróbuj wtedy kichnąć...