Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śniadanko

5 kg jak schudnąć ?

Polecane posty

Gość śniadanko

wzrost : 164cm waga : 55kg chce pozbyć się tych 5 kg i nie wiem jak to osiągnąć. Startowałam z wagi 63 i nie wiem co dalej ? I proszę nie mówić, że mam dobrą wagę :/

Gość hh0rse
nikt nie napisze.. zmnieniam nick, bo ten mnie wkurza :D

ty nie masz dobrej wagi ty masz idealna wagę ;) zamiast chudnąć modeluj sylwetkę odpowiednimi ćwiczeniami :) a poza tym mięśnie ważą więcej nisz tłuszcz więc przy takiej samej wadze możesz wyglądać na chudszą ;)

Gość ja tez musze zrzucic
najlepiej 6 kg :(:(

Gość ja bym najchetniej
wszystko zrzucila:P taaki upal

hej śniadanko wymiary mam podobne do Ciebie bo wzrost moj to 163 cm a ważę 52 kg a czasami 53 kg. Kiedyś odchudzałam sie z wagi 58 kg ale wtedy nic prawie nie jadłam tylko raz dziennie i tylko jakiegoś owoca lub jakąś mała kanapeczkę i doszłam do wagi 47 :O i wyglądałam jak szkielet.

Gość szczerzelolita
przyłaczam sie :) mam tak samo też walone 55 :) Levvi o jak miło :P jak oczewiście można mi się tak zwracać do Ciebie :) Teraz niestety nie jestem w domu, bo zamieszkuję u koleżanki na 3 dni :) i dlatego mam problemy z napisaniem do Ciebie.. W skrócie powiem, że u koleżanki nie chce z poczty korzystać.. głupio, że nie wzielam laptopa, no ale co tam u Cb?? :) Czy nie obrazisz się, zaczekasz 3 dni ? :) Bo nie chce żebyś czekał i się zastanawiał dlaczego nie pisze..

obiadek -> z tym szkieletem masz racje facet nie pies na kości nie poleci ;p szczerzelolita - można się tak do mnie zwracać ;) nie obrażę się jak zaczekam te trzy dni skoro wiem że napiszesz. U mnie całkiem nieźle choć mogło by być lepiej ;]

Gość szczerzelolita
Levvi, a co nie lepiej byłoby mieć to 50 :) ? A tak w ogole to codziennie bywam na kafe :) Aha u mnie też w porządku :) Jestem normalnie dzisiaj, aż za szczęsliwa ;)

szczerzelolita -> nie ważne ile kilogramów tylko jak się wygląda bo są takie kobiety którym jedno kilo więcej szkodzi bardzo a są i takie którym parę "nadprogramowych" kilogramów dodaje seksapilu ;) ja też codziennie bywam na kafe (bo bezrobotny na razie ;p ) zazwyczaj między 8-16 można mnie dorwać ;) wieczorami rzadko bywam

Gość szczerzelolita
aha ok to super ;) A mam takie pytanko do Ciebie Levvi masz rodzeństwo, albo jakieś zwierzęta ? :) A tak dla przyjemności Karolina jestem :)

a wiec Karolinko mam dwóch starszych braci, ze zwierząt domowych to papuga kiedyś przyleciała i teraz jest :D

Gość szczerzelolita
oo a mi kiedyś uciekła papuga kukiś :D wyleciała sobie przez balkon.. ale obecnie mam psa amstaffke :) i będzie też koń. ;) No i oczewiście mam brata i siostrę.. Fajnie brzmi, ale nie przepadam za swoim imieniem... :)

Konie to bardzo ładne i dobre zwierzęta :) szkoda ze u mnie już nie ma tyle koni co kiedyś bo z miłą chęcią nauczył bym się jeździć konna :)

Gość szczerzelolita
ja jeżdę praktycznie od dziecka :) Zawsze mnie inspirowały i fascynowały te zwierzęta.. :)

Gość szczerzelolita
mam nawet boks, bo tato kiedyś miał siwą, ale rak ją dopadł.. Ale wiesz ja prowadze lekcje.. :D

Gość szczerzelolita
że tak zapytam jesteś, aż tak mądry i wspaniały i ty jesteś sam ? No narmalnie, aż ciężko mi uwierzyć :) Bo jak ja gadałam z jakimkolwiek nawet kolegą to była tylko mowa o tym czy bym nie chciała się z nim przespać.. :)

może kiedyś mnie nauczysz jak się parę rzeczy ułoży ;) Aż tak wspaniały i mądry to nie jestem ;p ale odnośnie seksu to ja nie traktuję jego wyżycie się. Nie traktuje seksu jako coś równo znacznego z oddychaniem itp.

Gość szczerzelolita
No ja rozumiem z chłopakiem, ale z kolegą, który ma dziewczyne.. I nie rozumiem jeszcze tego jak niektore dziewczyny trzymaja swoich chlopcow ''na smyczy'' :) A może zdradzisz mi sekret o swoim najwiekszym marzeniem, bo nie wierze, ze go nie masz ? :)

jak myśli fiutem to tak jest że o to pyta inną mimo że ma dziewczynę ;) i mnie nie trzeba trzymać na smyczy jak się kobieta postara to sam się jej owinę wokoło palca ;p Jeśli mówimy o materialnych marzeniach to są one bardzo drogie :D Jeśli o niematerialnych to pewnie podobne do tych jakie ma większość ludzi ;)

Gość szczerzelolita
no to dawaj.. materialne :P

Gość ddsaghfhfgn
"równo znacznego" :O Ty levviatan podobno ortów nie strzelasz? :D

Gość szczerzelolita
spokojnie nie jestem taka.. powiadasz, że jak się postara ;) a nie przeszkadza ci różnica 4 lat ? :) no moge mówić 3.. :P

ddsaghfhfgn -> nie powiedziałem że nie strzelam tylko że używam słownika wbudowanego w przeglądarkę przez co nie robię gigantycznej ilości błędów ;p poza tym nie możliwe jest abym w ogóle nie robił ortografów ;p Karolinko 4 lata mniej to nie różnica jeśli jesteś dorosła emocjonalnie ;) przy różnicy 5 lat (mniej lub więcej niż ja mam) zacząłbym się zastanawiać ale pewnie bym zaakceptował taka różnicę ;) co do materialnych to pewnie tak jak większość - duży dom + samochód i parę motocykli no i jeszcze przynajmniej ośmiocyfrowa liczba pieniędzy na koncie :D

Gość szczerzelolita
Hmm z motocyklem to bym negocjowała, bo bym się bała o Ciebie, ale jeśli to twoje hobby to może i bym odpuściła :) Jak sobie sprawie prawko to napewno coś z tatą znajdę do kupna ;) Narazie kręci mnie jakaś toyota na wypasie, bo tata ma salon :)

Gość ddsaghfhfgn
4 lata to nie różnica a 5 to już tak? :D Oj Levvi, sam jesteś dziecko jeszcze chyba.....

Karolinko -> najpierw to ja muszę znaleźć pracę i zrobić prawko kategorii A aby zacząć myśleć o kupie motocykla ;) ddsaghfhfgn -> nie rozumiesz 4 lata to różnica przy której bym się nie zastanawiał 5 to już taka przy której zacząłbym się trochę zastanawiać ale pewnie bym ją zaakceptował, a poza tym miedzy 4 a 5 to jest 365 dni różnicy :p

Gość ddsaghfhfgn
ooooooooo lolita mogłaś się nie przyznawać bo teraz levviatan uderzy :D haha