Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczcie sie jaja

uczycie sie angielskiego na kursach w szkolach jezykowych?

Polecane posty

Gość uczcie sie jaja

chcialabym sie nauczyc angielskiego dobrze, ale przeraza nie perspektywa kursu, kiedys juz probowalam i sa dla mnie stresujace, ale ciezko jest sie nauczyc samemu, wiem, ze nawet nie bede miala tyle motywacji. jestem teraz gdzie sna poziomie pre0intermediate, bylam na intermediate, ale slabo mi szlo, tak na 3. jak pomysle ile jeszzce nauki przede mna, to sie zalamuje:O

Gość faceeeeetka
proponuje kupic gramatyke raymond murphy intermediate z odpowiedziami. Ksiazka jest idealna do samodzielnej powtorki i nauki. Po tej ksiazce zrouzmialam wszytsko i mimo ze jestem pro to do ksiazki zawsze wracam :) to sa takie zlote podstawy bez tego ano rusz. Do tego kup jakis kurs na CD same slowka i pojdzie Ci latwiutko. Nie zrazaj sie . wysoki poziom jezyka ulatwia zycie. Przyjdzie czas ze pieniadze sie zwroca:)

Gość uczcie sie jaja
mam te ksiazke! taka czerowna English grammar in use. ja jakos zawsze zapominam czego sie nacze, bo nie mam gdzie uzywac jezyka, utrwalac sobie tego. a ksiazke zawsze obiecuje sobie przerobic i na obieckankach sie konczy. ale kurs bys radzila? mnie najbardziej tsresuja konwersacje na kursach, w parach i odpowiedzi przy calej grupie:O