Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hiranijka

Dwie białe plamki na dolnej wardze, co to jest i jak z tym walczyć?

Polecane posty

Gość Hiranijka

Jestem obecnie nad morzem, odpoczywam. Jak wiadomo nie stronię od słońca, ale mimo wszystko nie wyleguję się na plaży, lecz prawie cały czas siedzę w wodzie. Wczoraj dolna warga mi spuchnęła, a dziś właśnie w tym miejscu pojawiły się w tym miejscu dwie białe plamki. To jest piąty dzień pobytu, nie wiem co mam robić, proszę, pomóżcie.

Gość Hiranijka
Spuchnęłą - oczywiście powinno być spuchła. Eh.

boli Cię to? jak tak to pewnie opryszczka ci wyskoczyła

Jaka opryszczka:o Opryszczka objawia się maleńkimi krosteczkami wypełnionymi ropą:( A później zmieniają się w rankę:(

Gość Hiszpania
zrób zdj i wstaw, bo trudno mi to sobie wyobrazić, może coś poradzimy

Gość primadonna i belzebub
może ci wyszła tak zwana afta, chociaż to sie raczej robi po wewnętrznej stronie ust albo przy dziąsłach, masz to na zewnątrz czy w środku? jak w srodku to kup sobie w aptece sachol albo cos do płukania (nie pamietam jak sie to nazywa, używają tego do płukania ci co przebili sobie język:) )

Gość Dr Brand new
"Jak wiadomo nie stronie od słońca"chmm ja akurat tego nie wiedziałem. Jesteś tu Znana?;) :-P

Gość Don Pelycane..
Trudno powiedzieć. Gdybyś faktycznie nie wypoczywała na słońcu aktywnie jak to czynisz w wodzie,tylko długo leżała pomyślałbym-pewno Mewa Jej narobiła. W końcu można nie zauważyć. Długotrwałe kąpiele słoneczne zmulają. Zgrubienie zaś na powierzchni zmiany odczytałbym jako odczyn alergiczny od wyżej wspomnianej kupy. Jednak tak nie było więc trudno mi cokolwiek orzec. Po prostu jak boli,swędzi lub pieczę -nie daje żyć po prostu trzeba udać się do Dermatologa

Gość taka sobie zagubiona jedna
to jest afta. idz do apteki i kup cos na to , farmaceuta ci cos doradzi napewno. nie grozne to jest ale piecze .