Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Ale mam dzisiaj doła

Polecane posty

Gość tuuli
tez mam doła :(

Gość sadelove
Ja mam wrażenie, że im ładniejsza pogoda to wszyscy dookoła są szczęśliwsi. LUDZIE nie obnoście się tak z tym, samotni żyją wśród was i nie jest nam łatwo

samotni sa samotni na wlasne zyczenie ... jak ktos chce dzielic z kims zycie to tego kogos jakos znajdzie..albo da sie odnalezc , ale jak ktos woli nie mylec o niczym innym tylko o tym jakie to zycie jest do dupy to przykro mi bardzo.. tym nic nie zdziala

Gość sadelove
ten ostatni niedziel - możesz "policytować" się ze mną. Uwierz mi przegrasz na bank

Gość sadelove
Chyba jednak nie macie TAKIEGO DOŁA jak wam się zdaje

Gość tuuli
ja jestem smutna bo mój facet pojechał do pracy zobacze go dopiero za miesiąc :(

niedziel, Ty masz dolinę codziennie tak zauważyłam a jakiegos zajęcia nie masz???

też mam doła, nie będę więc zakładać kolejnego tematu,tylko wyżalę się tu :P jestem przyjezdna, mieszkam sama, mam tutaj tylko siostre i kolezanke, ktora jesli ja się nie odezwe to ona tez niebardzo... dzis ostatnie słowa wypowiedziałam o godzinie 17ej w pracy, a mamy prawie 21... mam 8 złotych w portfelu do piątku. nigdy nie miałam faceta, a chyba nie jestem jakaś straszna... wszyscy, z którymi sie spotykałam albo gówniarze albo zależało im tylko na seksie... koniec i kropka ; ]

Gość z deszczu pod rynne.
ja tez mam dola:( dzisiaj zrozumialam ze bardzo brak mi jest drugiej polowki;( hlip, hlip, hlip..........

Nie miałem! W poniedziałek szukałem ludzi którzy jechali pociągiem TGV w 1995 roku, ale nikogo nie znalazłem i zawiesiłem swoje poszukiwania na czas nieokreślony. A wczoraj no to może i miałem, ale byłem zajęty. Postawiłem sobie wieczorem Arch Linuksa n a laptopie :).

niedziel ile masz lat?

prowokowałam Cię, baranku :classic_cool: daj ogłoszenie w "Wyborczej", może ktoś sie zgłosi po co szukasz tych ludzi? cos sie wtedy stało?

ile? wg mnie 35?