Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaloryfeerr

Wklejajcie tutaj linki z najgłupszymi ale zarazem śmiesznymi artykułami z gazet

Polecane posty

Gość hahahhaaha ja też coś mam
Oto, do czego zdolny jest kogut, by bronić życia ukochanej kurki! Gdy Jaś (2 l.), najdzielniejszy kur w Polsce, zobaczył, jak jastrząb atakuje jego kokoszkę Zosię (2 l.), nie czekał, aż dojdzie do rozlewu krwi. Kogut ile sił w swych ptasich nogach podbiegł do jastrzębia i pokazał mu, kto rządzi w zagrodzie pana Stanisława Rychłowskiego (69 l.) spod Łodzi. - Ptaki kotłowały się niemiłosiernie. W pewnej chwili jastrząb padł, a mój Jasiek zapiał triumfalnie - relacjonuje rolnik ze wsi Antoniew. - Siedziałem w altance na podwórku, aż nagle słyszę przeraźliwe gdakanie kur - opowiada pan Stanisław. - Myślałem, że na podwórko zakradł się lis i próbuje dusić kury. A tu się okazało, że Jaś walczy z jastrzębiem, który zjawił się w zagrodzie - mówi rolnik. - Na początku ptaki walczyły jak równy z równym, ale po kilku minutach jastrząb padł na ziemię. Po kilku godzinach zdechł - dodaje mężczyzna. Dumny jak paw kogut po walce otrzepał tylko pióra i głośno zapiał, obwieszczając swoje zwycięstwo. Wiedział, że uratował swoją Zosię przed niechybną śmiercią. Ornitolodzy są zdumieni wygraną koguta. - Nie słyszałem jeszcze o takim przypadku - nie kryje zdziwienia Przemysław Kunysz (46 l.), prezes Przemyskiego Towarzystwa Ornitologicznego. - Być może jastrząb był osłabiony, głodny i dlatego szukał łatwego pożywienia. Osłabieniem też można tłumaczyć jego porażkę z kogutem.

Gość hahahhaaha ja też coś mam
Cała Polska broni białych kozaczków!Nikt już więcej nie będzie mówił Polkom, w czym mają chodzić zimą.Po tym, jak kreatury mody obraziły miłośniczki białych kozaczków, w całym kraju rozgorzała dyskusja. Już nie tylko tysiące Polek stają w obronie białych kozaczków! Do chóru fanów tych butów, które od lat zimową porą królują na naszych ulicach, dołączyli czołowi polscy projektanci mody: Mariusz Brzozowski (31 l.) i Bernard Hanaoka (59 l.). Tylko dzięki nam kobiety w końcu mogą dumnie prezentować swoje ukochane buty bez obawy o to, że zostaną wyśmiane. Choć nieznających się na modzie bezczelnych krytyków białych kozaczków było mnóstwo, nam udało się znaleźć ekspertów, którzy przemówili jednym głosem. - Białe kozaczki są nie tylko sexy, ale i praktyczne - stwierdzili. Bernard Hanaoka (59 l.), jeden z największych polskich dyktatorów mody, nie ma co do tego wątpliwości: - Biel symbolizuje czystość, chęć odcięcia się od zła. Posiadacze białej garderoby pokazują, że stać ich na jej utrzymywanie - twierdzi projektant. Także Mariusz Brzozowski (31 l.), reprezentant młodego pokolenia rodzimych projektantów mody staje w obronie białych kozaczków. - Białe kozaki wykonane z najlepszych materiałów, zaprojektowane przez ludzi znających się na swoim fachu nie powinny wywoływać negatywnych emocji - twierdzi Brzozowski. - Kiedyś w naszej kolekcji również znajdowały się białe kozaki - przyznaje się kreator mody. - Nie wiem, dlaczego tak wielu ludzi krytykuje białe kozaczki. Najlepiej byłoby, gdyby każdy z nas nosił to, co mu się najbardziej podoba. I nie truchlał z przerażenia na samą myśl, że ktoś będzie z tego powodu drwił - oświadcza w swoim manifeście Sylwia Kędziak (29 l.), honorowa przewodnicząca Komitetu Obrony Białych Kozaczków, bojowniczka o wolność noszenia białego obuwia. Mariusz Brzozowski (31 l.), projektant mody: - Białe kozaczki nie powinny źle się kojarzyć. Kiedyś w mojej kolekcji było takie obuwie. Ważne, by nie miało wulgarnego nadmiaru dodatków Bernard Hanaoka (59 l.), polski dyktator mody: - Nie dajmy się zaślepić chwilową modą. Ważne, że białe kozaczki są wygodne i nie wpływają negatywnie na stopy