Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylvie87

znów się upiłam. przez niego :(

Polecane posty

Gość sylvie87

teraz w głowie mi się kręci. jutro kolejna sesja alkoholowa. To moja osobista terapia, na nieszczesliwa miłość.

Gość tuuli
napiję się z Tobą :(

Gość sylvie87
zapraszam :( dlaczego faceci tacy są. w ogóle nie przejmują się uczuciami kobiety :(

Gość sylvie87
pomaga, ale tylko na chwile :( ale niestety jak sie trzezwieje, to wszystko sie jeszcze bardziej potęguje :( dzisiaj wypiłam już 4 piwa, a jutro chyba zwiększę dawkę :( bo już 4 mi nie wystarczają

Gość sylvie87
co nie warto? jak nie awrto? kocham go z całwgo serca, zycie bym z aniego oddaka, a on nic, ma nnie w dupiue :( sorkiu za bledy ale jestem pijana

zjedz kanapeczkę z chlebkiem z masełkiem, warzywkami i posiekanym szczypiorkiem ja tez mam dzis doła ale pic mi sie juz nie chce bo taka terapia nie zawsze pomaga i często jest tak ze na drugi dzień na kacu ma się jeszcze większego doła :( i picie nic nie da bedzie tylko pogłębiało smutek :(

Gość bang bang 2010....09
a on wogole wie ze go kochasz? Byliscie razem ?

Gość Ewaldi
jasne, zrób sobie na złość i zjedz jeszcze jedną paczkę czipsów i poppij browarem :)

Gość sylvie87
nie rozumiem tego. faceci leca na jakies puste laski z dyskoteki, a normalnej, porzadnej dziewcztyny nie chca :(

Gość ten kot jest bez sensu
"kocham go z całwgo serca, zycie bym z aniego oddaka, a on nic, ma nnie w dupiue" jakbym o sobie czytała. faceci to chuje, łączę się w bólu z tego samego powodu i piję twoje zdrowie! :)

Gość tuuli
faceci tak mają mimo to tęsknimy za draniami a po nich to spływa jak po kaczce :( obiadek masz nerwice natręctw?

Gość sylvie87
kurwa zaraz sie najbeie konkretnie, butelka wina juz czeka na mnie... narazie sie powstrzymywalam zby nie zygac ale w dyupie to mam ide sie schlac

Gość sylvie87
ja pierdole, nic tylko sie pochlastac, kocham go a on mnie nie dlaczego zycie jest tak nie sprawideliowe

Gość sylvie87
kurwa pije w domiu pije przez niego, normalnie niugdy mie pilam, ale po alkoholu zapominam na chwile o nim, op tum jak bardzo to boli