Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudo6789

rozbijanie małżenstwa, w dodatku na odległość, ma to sens?

Polecane posty

no dobrze dlatego napisałam, że może zaproponować jej, że spróbują, że on chce , że będzie się starał, że mu zależy ale nic obiecać po za tym jej nie może

Gość niebieskooooka dziewczyna
Własnie dziwie sie kobietom, ze potrafią trzymac sie toksycznego małżenstwa w imię obawy przed samotnościa. w imie obawy przed samotnoscia? a moze w imie obawy przed tym ze dzieci nie beda mial ojca ani nikogo kto ja wesprze we wspolnym ich wychowaniu

Gość Zuzia2010
I jeszcze jedno. Autor tak naprawdę sam nie wie jak to jest w jej małżeństwie. To wszystko to tylko jego relacja powtórzona z jej opowieści. A to tylko może być osoba trochę znudzona życiem i byciem żoną i matką. DZIELCIE SKÓRĘ NA ŻYWYM NIEDŻWIEDZIU. Brawo. Wnikliwa analiza. Słuszna rada. Mądre wnioski. Prawie jak u nas w sejmie.

Gość pseudo6789
znam tez samotne matki, które zdecydowały sie odejść, rozwieść, ot tak. Owszem jest trudno. Podziwiam je jak wiążą koniec z końcem, ale żyją i są szczęsliwe.

Gość samanta21
Musisz dac sobie z nią spokój. Najpierw trzeba kogoś dobrze poznac a Ty nie masz takiej możliwości,więc nie wiesz jaka ona do końca jest. A jak Wam będzie źle,a przede wszystkim Tobie i co wtedy? Ona sama zostanie z dziecmi?

Gość niebieskooooka dziewczyna
Zuzia2010 a co ma zadzwonić do jej meza i zabawic se w psychoterapeute? oczywiste ze sie nie dowie jak jest naprawde tylko musi ufac jej slowom

kobieta , która odchodzi od męża ZAWSZE musi mieć świadomość, że być może zostanie sama bo nikt jej nie zagwarantuje, że będzie z nią do końca tak jak ona nie zagwarantowała mężowi, że będzie z nim do końca skoro odchodzi

Gość pseudo6789
samanta21 tez jestem tego zdania. Ja tez chciałbym ją lepiej poznać, zanim zdecyduje. Móc gdzies pojechać z nią na 2 tyg urlopu, pospotykać się normalnie, do kina, na spacer itp. Poznać lepiej dzieci. Wtedy zdecydować. A tak, nawet gdyby była w tym samym mieście, jest to niemożliwe, bo obawia się męża. To bez sensu. Dzieki za opinie.

Gość samanta21
lepiej dla Ciebie będzie jak skończysz tą znajomośc,bo ona nie ma przyszłosci. Zawsze będzie jej mąż,a tak sobie myślę,że ona nie zdecyduje się na rozwód z mężem,bo jak są dzieci to nie jest to wtedy takie proste.