Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feteri

ciąża bliźniacza u dziewczyny niepełnosprawnej

Polecane posty

Gość feteri

moja siostra będzie miała bliżnięta chłopczyka i dziewczynkę, jest niepełnosprawna, porusz się o kulach, ma 24 lata, mieszka z chłopakiem ale nie wyszła za mąż, martwię się o nią bo nie wiem jak sobie poradzi. Dzieci urodzą się za dwa tygodnie....

Gość szanujmy się...
pomoc jej sie napewno przyda :)

Gość mptmpotorh
zapytaj lekarza

Gość xxxzzzz
Bedzie musiała sobie poradzic. A kto sie nia teraz opiekuje, ma meza? -------------------- www.pizamy24.pl

Gość feteri
ma fajnego faceta, jest w porzadku, znają się cztery lata a ze soba są rok. Tylko jak sie dzieci urodzą to będzie sama w domu bo on pracuje , rodzice jeszcze też do emerytury maja kawałek. chciałabym jej jakoś pomóc ale nie wiem jak, ona ma niewielką rentę a on tez niewiele zarabia. czy ktoś wie do jakiej instytucji się zgłosić o pomoc lub jakieś dofinansowanie?

Gość ddf545
dlaczego porusza sie o kulach?

Gość feteri
taka się już urodziła, był czas że nie chodziła wcale, lecz rodzice robili wszystko co moglo żeby staneła na nogi.

Gość tak to bywa
Raczej nie ma takich instytucji..Oprócz OPS i Caritasu ,a wiadomo na jaką śmieszną pomoc tam można liczyć..pomagając jej przeprowadz się na kilka tyg po cesarce ,będzie ci wdzięczna do końca życia...