Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwina :)))))))))))))))))))

można w ten sposob zajsc w ciaze?

Polecane posty

biore juz 3 opakowanie tabletek anty. Wczoraj wzielam pierwsza z opakowania a dziś kochalam sie z chlopakiem. Do dzisiejszego dnia, ani razu we mnie nie skonczył. Dzis jednak tak. Akurat ja dochodzila i on wiec ...

Gość mptmpotorh
pewnie, że można. Pamiętaj, że wszystko jest możliwe. Lepiej umów się na wizytę do ginekologa.

Gość lepiej ogol nogi sie
co to za bzdury!!!!!!! jak mozesz zajsc skoro bierzesz tabletki? poczytaj ulotke! bosze bierze to sie za sex a nie ma pojecia o podstawowych sprawach!

Gość podsumujmy to wreszcie
Malwina, jeśli to 3 opakowanie to nie bój się, nic się nie stanie, tabletka chroni od pierwsego zażycia, musiałabyś mieć ogromnego pecha gdybyś była w 2 % osób, które wg statystyki zachodzą w ciążę właściwie przyjmując pigułki, nie bałabym się wcale

tabletki sa dla mnie nowe... nigdy nie mialam z nimi doczynienia...

Gość mptmpotorh
tabletki to nie 100% pewności poza tym są sytuacje, kiedy tabletki mają mniejszą skutecznosć. Po co się wypowiadać na temat, o którym się nie ma pojęcia? Przeczytaj najpierw ulotkę. CAŁĄ!

biore regularnie. godzina 22, zdarza sie ze wezme 22.07 21.57.. ale to tylko minuty :/ o to sie nie boje.

ale czytac chociaz potrafisz? to poczytaj ulotke, a poza tym to lekarz przepisal ci tabsy a nie wytlumaczyl nic?

dziewczyno jak się zaczyna stosować jakąś metodę anty to najpierw się o niej czyta a potem stosuje.... ile ty masz lat że takich rzeczy nie wiesz?

Gość daj na mszę
dziewczyno olej tych krytykantów, bierzesz piguły to jesteż bezpieczna, po to one są, na pewno nie jesteś w ciąży, owszem to się zdarza ale to naprawdę mega rzadkie przypadki więc się nie przejmuj

mam 20 lat. Gin nic nie mowil tylko kierował do ulotki. przeczytalam ulotke, ale jakos tabsom nie umie zaufac :( to sa moje pierwsze tabletki.. zawsze zabezpieczalismy sie prezerwatywa.. szkoda, ze nikt nie potrafi zrozumiec.. to juz nie ta sama kafe i nie ci sami ludzie :/

Gość na pewno jest piękniejsza
można zajść w ciąże sikając pod wiatr, a jak się bierze tabletki to ciąża pewna na 100%

jednak bardzo dziekuje tym, ktorzy normalnie odpowiadaja na moje pytania ;****

bralam tabsy 6 lat, sa w pelni skuteczne o ile trzymasz sie zasad ich stosowania. a te zasady masz w ulotce, szalej, i nie wymyslaj sobie powodow do zmartwien;)

Gość Taka sobie Aga
Ja zaliczylam wpadke na tabletkach

Gość mptmpotorh
Odezwali się znawcy pigułek. Ciekawe czy czytaliście w ulotce, że np wymioty itp zmniejszają działanie pigułek. Jak są źle dobrane to też mogą nie zapobiegać. Ciekawe jak wytłumaczyć, że moje 2 koleżanki biorąc skrupulatnie pigułki zaszło w ciążę! No ale widzę że niektórzy wiedzą lepiej. Powiem tak, nie wystarczy umieć czytać, trzeba czytać ze zrozumieniem!!!

moze im sie wydawalo ze biora skrupulatnie.........

Gość mptmpotorh
jestem trochę złośliwa, wiem ale to dlatego, że mnie nikt nawet patykiem nie chce dotknąć, zazdroszczę ci autorko

Gość mptmpotorh
no na pewno, w koncu wiesz lepiej hahahahhaha :D

podczas brania 2 opakowania mialam wymioty i ostra biegunke, zachorowałam. Zwrocilam tabletke, kolejnej nie wzielam bo i tak bym ja zwrocila. Nastepnego dnia o 22 wzielam tabletke a seks uprawialismy z dodatkowym zabezpieczeniem. 2 opakowanie minelo, okres mialam, wzielam 8 dnia tabletke a dzis to zrobilam :P po raz pierwszy skonczył we mnie.. dlatego mam takie zmartwienia.

mi sie zdarzylo pare razy ze nie wzielam pigulki ale w ciagu 12 godzin nie ma szans na owulacje, wiec nic sie ia zdarzy jesli sie zapomni . no chyba ze zdarza sie to nagminnie i jest to pare pigulek pod rzad......

Gość mptmpotorh
lepiej ogol nogi-> widzę pierwszy podszyw :D daj spokój dziecko, to ze okazało się iż nie wiesz jak działają pigułki nie oznacza, że musisz uciekać się do podszywania pode mnie :D to żałosne :D

oczywiscie az do skonczenia blistra seks z dodatkowym zabezpieczeniem :) zostało mi z 7 tabletek wtedy o ile pamietam :P

Gość mptmpoto
moje kolezanki specjalnie mi powiedzialy ze zaszly w ciaze gdy braly skrupulatnie tabletki zeby mi zrobic na zlosc, bo ja jestem wyjałowiona krowa ,ktora nie potrafi zajsc nawet be z tabletek......

Gość osma osma
malwina skoro tabletki bierzesz co dziennie i nie zapomnielas o niej ani razu to nie masz sie czego bac. Tabletki sa bardziej skuteczne niz prezerwatywa, tak wiec nie martw sie.Jezeli nadal bedziesz sie bala to przeciez mozecie stosowac te dwie metody razem, bedziecie spokojniejsi.Jak bylam w twoim wieku, to tak robilam bo strasznie balam sie ciazy. Cieszcie sie soba, a o ciaze sie nie martw nie ma powodów do obaw ;-)

Gość mptmpotorh
mam grubą dupę, obwisłe cycki i pryszcze na tyłku, ech życie, ktoby chciał mnie poruszać???? zapłacę sowicie

dostalas okres woec nie amsz sie czym przejmowac, apoza tym tak jak pisalam wczesniej, nie masz powodow do obaw. mmptopor czy jak ci tam, nie podszywam sie pod ciebie, nie mam czasu na takie zabawy, wodocznie ktos inny sie z ciebie nabija

poza tym pewnie sama jestes dzieckiem, zaloze sie ze nie masz powyzej 25 lat, wiec nie praw mi moralow

osma osma - podczas 1 opakowania tak zrobilismy ;) prezerwatywa i tabletki. Podczas drugiego wchodzil we mnie bez gumki, robilismy to ale gdy dochodzil wyjmował. Poźniej mialam zatrucie pokarmowe, tak wiec zabezpieczalismy sie dodatkowo. teraz tez byłby przerywany, ale udało nam sie dojsc w tym samym czasie wiec wyszlo tak jak wyszlo ;)