Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepzyn

Tyłeczek mojej dziewczyny... Pytanie

Polecane posty

Gość lepzyn

Witam! Moja dziewczyna ma na całej długości rowka w tyłeczku włosy - długość, grubość i kolor tak jak w przypadku łonowych... Ciągną się one od cipki aż do końca rowka tyłka blisko pleców. Nad rowkiem już ich w ogóle nie ma. Nie wystają w ogóle, nie widać ich ale tam są. Poprzednie moje dziewczyny goliły się całkowicie, więc nie wiem jak tam miały. I stąd moje pytanie: Czy każda kobieta ma włosy łonowe na całej długości rowka? Nie wiem już sam jak mam zareagować... Myślałem zawsze, że są tylko na cipce i w bliskich okolicach odbytu...

Gość savarin
Każda kobieta takie ma,więc to nic dziwnego...

Gość emeczkamała
każda. o ja...

Gość panna ze młyna
cholera tam z tyłu to jo se nie dojrze :p

Gość aaaaaassss
Zebys osiemnastko jeszcze kobieta byla... Kazda ma.

Gość m6m6m6
a ty sobie rowa golisz ????

Gość aehreg
każda...

Gość qwertura
Różnie bywa. Każdy jest inny :) Najlepiej nie reaguj, może by jej przykro. A jak ci bardzo przeszkadzają to spróbuj wybadac delikatnie dlaczego się nie goli. To jest normalne więc może i ona traktuje to jako normalną rzecz

Gość nepheutes
hmmm a ty nie masz? sprawdź . kobiety to nie inny gatunek niż mężczyźni. poza tym to zależy jedna ma wieksze inna mniejsze, rzadsze. bondynki przyważnie mają o wiele delikatniejsze owłosienie wszędzie. a co do mężczyzn to ba niektórzy mają nawet na tyłu ;p

Gość lepzyn
No to mi lepiej ;) Głupia sprawa, ale dziwnie się z tym czułem. Dzięki wszystkim :)

Gość lepzyn
No ja mam, ale niektórzy goście mają też na tyłku jak mówisz czy na klacie, a więc wiesz... jednak się trochę różnimy. Kocham ją taką jaka jest, nie mam zamiaru naciskać na cokolwiek, jest zadbana więc nie mam się na co skarżyć. Zdziwiłem się i tyle. Teraz już się nie dziwię ;)

Gość Kapitandobrarada
Hejhejhej. Macie tego pecha, że i ja tu, kurna, zejżałem. Oto rada. Weź nożyczki, i jej utnij dupe przy samym ryju, tak kurwa. Nie będziesz miał problemu. Albo weź jej powyrywaj. Zapytaj się, czy możesz jej powyrywać wszystkie kłaki z dupy. Będzie wzruszona. Taka moja rada. A teraz wypierdalaj!