Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

seat ibiza

Czy mozna nagle stać się uczulonym na jedzenie, które nie uczulało do tej pory?

Polecane posty

Dwa razy ostatnio zdarzyła mi się gwałtowna reakcja na jajka. Lubię jajka i zjadłam raz na miękko i od razu akcja z żołądkiem i to taka, że się w szpitalu znalazłam. Ale to było zaraz po grypie żołądkowej, stwierdziłam, że pewnie za szybko ciężkie jedzenie. Ale po kilku tygodniach znów zjadłam sobie jajecznicę i to samo... Teraz się boje jeść jajka... Dodam, że to jaja tzw. wiejskie z naszego gospodarstwa i wcześniej je jadłam i nic nie było...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość YYYYYYYYYYYYYYYYYYY
Niestety alergii na dane produkty można nabawić się w każdym wieku.Ja mając 30 lat,po zrobionych testach dowiedziałam się że jestem uczulona na czekoladę i owoce pestkowe..które do tej pory zjadałam kilogramami.Raz drugi i trzeci dostałam uczulenia i szybko poszłam do alergologa.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×