Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłoporobotnik

Mam 21 lat, gniazdko i zakola

Polecane posty

Gość Chłoporobotnik

Przegrałem?

Gość spoko nie Ty jeden
mój mąż zaczał łysieć w szkole średniej , syn ma 20 lat i sporą łysinke, nie ma z tym żadnego problemu

potrzebujesz wlosy w zyciu? Nie To co niby przegrales ? Glowa do gory Napewno lepiej bedziesz wygladal jak sie ostrzyzesz na lyso.. Troche przypakuj i bedziesz jak lysy kark Kobiety tez lubia takich ;) na lysine jak na razie nie ma lekarstwa proscar 1mg dziennie tu raczej nie pomoze.

Koniecznie wybierz się do dermatologa może przynajmniej wstrzymasz ten proces. Jeśli uzbierasz pieniądze to wybierz się na przeszczep. Ale nie możesz dopuścić do dużej łysiny bo z czegoś ten przeszczep muszą zrobić.

porzeczka walnij sie w glowe czarna porzeczka przeszczep? Po co mu w zyciu wlosy ? Te 15-20 tysiecy ktore by przeznacyzl na przeszczep lepiej przeznaczyc na inne cele . Po 2 po takim przeszczepie nie ma gwarancji ze mu nie wypadna a po 3 i tak wymagalo by to 2-3 przeszczepow aby byly geste.. z lysina zawsze sie przegra to ewolucja Co najwyzej mozesz ingerowac hormonalnie blokowac dht finasterydem . 1mg dziennie do konca zycia a to i tak nie ma gwaracji ze zachamujesz wyp;adanie

Gość angielska pogoda
takie zakola świadczą o dojrzałości i dodają lat :D:D:D

Gość Tamara Ringowa
jak jest gniazdko to powinny być ptaszki a zakola są takie pociągające , pewnie od głębokich przemyśleń powstają :D

WSTYDZIUCH - nie umiesz rozmawiać grzecznie i kulturalnie?? Widzę ,że chłopakowi źle z powodu łysienia. Ja gdybym była facetem wolała bym się ratować chociaż lekami. Do autora : :) pewne jest to ,że komfortowo będziesz się czół jeśli będziesz miał włosy króciutko ścięte . :) A czy przegrałeś życie?? - oczywiście ,ze nie bo niby czemu? Łysienie występuję u wielu mężczyzn i to nie jest zależne od was i większość kobiet powinna to akceptować.

Gość zakola sa okropne

Gość nickonicko2010
no i co z tego?Danny De Vito w twoim wieku też miał i ostatecznie został megagwiazdą kina ... http://tnij.org/ubraniabuty

Gość okropienstwo

E! Zakola są fajne! Ja znam faceta, który ma zakola i jeszcze takie łyse kółko na środku głowy :D i jest zajebisty!!! Co prawda ma 64 lata ale i tak jest zajebisty :classic_cool:

Gość zakola sa okropne

Gość lola monola
musisz wyglądac komicznie:)

Gość kobiety sa puste
i skreslaja faceta za lysienie

Gość smok podwawelski
ci z tymi łysymi kółeczkami dobrze ciągną i od tego im się włoski powycierały :D

Gość kobiety sa puste
brzydkim nie przeszkadza. ja lysieje, gole sie na gladko razem z twarza, z pianka, a i tak kobiety mi wytykaja ze mam spore ubytki w owlosieniu