Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vbnm

Jak zbajerowac dziewczyne zeby ulegla facetowi?????

Polecane posty

Czy piekne slowka skarbie, kotku, Kochanie wystarcza.???? Czy kazda ktora jest z dyskoteki wychodzicie z zalozenia ze jest latwa???? Jak rozpoznac czy jest latwa czy nie nie tracac czaasu jesli chodzi mi tylko o zaliczenie????

Gość katiess83
Jak poleci na te twoje tandetne słówka to znaczy,że jest łatwa:)..I glupia;)

Gość niełatwyfacet
Szybko? Pożycz od ojca samochód, zamachaj jej dwiema stówkami przed twarzą i jest Twoja

dziwki sa drogie a z dyskoteki sa za free:-) haha ale powaznie nie interesuja mnie blachary ale takie co sa jeszcze nie wydymane.. nie wiem jak sie do nich zabrac..

Kobieta do ktorej kieruje miodzio slowka odpowiada na nie nastepnie glaskam ja ona nic, dotykam po plecach, piersiach caluje, a jak chce seks mowi nie - nie jestem pierwsza lepsza znajdz sobie inna! Co wy na to mimo to ze dala sie dotykac nie dala mi dupy??????????????

Gość fgfg455
kurwa:O a pozniej idzie sie na dyskoteke...i wszyscy faceci mysla ze kazda jest latwa:O

Jeżeli chodzi co i porządne dziewczyny to gwarantuję, że taka nigdzie z tobą nie pójdzie i nie nabierze się na te czułe słówka. One są za mądre na to i wiedzą, że zawsze czają się gdzieś tacy jak ty ;)

jeszcze jedno nawet jak ja glaskalem przytulalem to ona byla chlodna i nie odwzajemniala tego- odpychala mnie, mimo to bylem uporczywy ale jak przyszlo co do czego mocno powiedial nie nie bedzie seksu! p.s. czule slowka byly ale tylko skarbie, i Kochanie....

No jesli dziewczyna poleci na cos takiego to albo jest kompletnie narabana albo super pusta i szkoda sobie zawracac nia glowe...Szczerze??? ze mna nie mialbys szans z takim tandetnym tekstem...Bym ci odpowiedziala spadaj gnoju...

na sam koniec mi powiedziala ze tak czekala i czekala jak dlugo zamierzam sie osmieszac tymi tekstami miodzio slodzio... wydaje mi sie ze chciala sie zabawic ale w sensie Kim jestem i co tak naprawde chce od niej bo skoro powiedzia ze nie bedzie seksu i koniec. hm????

Gość qwertura
A co to złego że chciała się zabawić? Ty myślałeś tylko o tym jak jej się dobrać do majtek, a ona widziała frajera który z dennymi tekstami myśli że jest don Juanem. Chciała Ci to wybić z twojej główki :P

Gość gość
Tyle że dalej nikt mu nie odpowiedzial

Gość gość
Jak jesteś brzydki to żadne słówka nie pomogą. Jak jesteś normalny z wyglądu to może da sobie urozmaicić czas miłym gadaniem jeśli lubi, kiedy facet ją dowartościowuje komplementami itd. Dziewczyna, która chce seksu ma w dyskotece duży wybór i spośród tych wszystkich mężczyzn, którzy są tam może się zdecydować na takiego, który jej najbardziej pasuje. Ja lubię umięśnionych, wysokich, albo niekoniecznie umięśnionych, ale za to z dłuższymi włosami na głowie i takich z śliczną twarzą. Jak jest umięśniony i wysoki to może być nawet łysy, bo koncentruję się głównie na ciele, a jak nie to musi być ładny i mieć dłuższe włosy. Do jednorazowego seksu z takich wybieram.