Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MartKryg_egzaminatorka

Jestem egzaminatorką prawka, koleś chce złożyć nam nie skargę bo go oblałam

Polecane posty

Od 2 lat jestem egzaminatorką w warszawskim WORD, mam 28 lat. Od dziecka lubiłam samochody, prawko zdałam mając 17 lat, we wieku 20 lat zostałam instruktorką, a od 2 lat pracuję w Wojewódzkim Ośrodku Ruchu jako egzaminatorka. Jestem dość wysoką kobietą (182 cm), rozmiar buta 43. Zawsze miałam powodzenie u chłopaków, oczywiście sama rzecz jasna zawsze gustowałam i gustuję w wysokich (wyższych ode mnie) partnerach o stopach co najmniej takich jak moje (a najlepiej większe), jestem atrakcyjną i bardzo silną kobietą. Dlatego mam prawo niecierpieć kolesi niższych ode mnie, słabszych, łysiejących i nieatrakcyjnych fizycznie. Według mnie jak koleś ma około 170 cm (albo mniej) i w dodatku wygląda na mało silnego, to bez sensu wg mnie aby takiemu dawać prawko. Przecież prawko to nie są przelewki, tam liczy się reflex, koordynacja, niekiedy nawet siła fizyczna, a bardzo często (zwłaszcza w przypadku większych samochodów) wzrost!! Wiadomo że jak koleś jest niemęski i ma 169 cm to NIE POWINIEN prowadzić tirów ani dużych aut (jedynie te małe). Wczoraj egzaminując kandydatów na kierowców, trafił mi się skrajnie nieatrakcyjny i bardzo niski koleś (na oko miał może 169 cm, ale na pewno nie więcej!!). Przed egzaminem dałam mu do zrozumienia, że robi błąd zdając u mnie egzamin, gdyż i tak ciężko będzie mu u mnie zdać, bo jest nieatrakcyjny niski i patrząc na niego już mnie nastawia do siebie negatywnie. Niestety, powiedział że nie będzie ze mną dyskutował i że chce zdawać. No to odpłaciłam mu pięknym za nadobne!! Kiedy wykonał łuk, wzięłam linijkę i zmierzyłam odległość. Wyszło około 30 cm, więc uznałam że to za duża odległość i odesłałam go z kwitkiem :) Koleś bardzo się wkurwił, powiedział że jestem wredna i nietolerancyjna i że zgłosi na mnie skargę. Ja mu z kolei powiedziałam, że jak nawet spróbuje, to naślę na niego swojego chłopaka i będzie biedny. A on że tak tego nie zostawi i zrobi z tym co trzeba. Chciałam mu normalnie za to wyjebać, ale w ostatniej chwili powstrzymałam się, bo ludzie patrzyli. Powiedzcie, czy ten debil jest w stanie narobić mi kłopotów? Trochę się tego boję, bo mam bardzo surowego szefa egzaminatora nadzorującego i jak ten kurdupel nam nie nagada, to jeszcze naganę dostanę... może powinnam odszukać tego gnoja i spróbować pogadać z nim inaczej? Z pewnością jestem od niego silniejsza, bez problemu bym mu nakopała!!

Gość tania jania
zób mu laskę, może wybaczy ps słaba prowokacja

Gość kangurzyca01
niższy=gorszy? skąd Ty się urwałaś? tak, byłaś wredna. a w ogóle są teraz wymogi, że trzeba stanąć ileś cm od linii?? myślałam, że wystarczy zmieścić się w polu...

:D:D:D zajebista jesteś!!! Znajdź go i mu najeb zanim pójdzie do Twojego szefa:D:D:D

Gość Małłłłłłaaaa
Że wam się chce pisać takie dłuuuugie durne prowokacje...

Gość roztargniety wieslaw
prowokacja musi byc dluzsza by byc wiarygodna ale tutaj lekko przesadzilas/es zwlaszcza z opisem wygladu :P

Gość ona ma rację, zgadzam się z ni
ą Niższa kobieta nie jest gorsza, ale niski facet jest żałosny i głupi!! Znajdźcie mi 25 latka o wzroście 169 cm hahaha, nie znajdziecie!! Żałośni są takie małe knypki i jeszcze prawo jazdy im w głowie!! :(

Gość Małłłłłłaaaa
Wiesław jesteś the best!

Gość dadadala
"we wieku 20 lat..." :D:D płacze ze smiechu:D

Gość Fiona bez ogona ;)
Już kiedyś był tutaj na kafe taki temacik, że niski facet nie moze tirami jeździć. Czyżby ta sama osoba ciągle miała jakiś problem ?? ;)

Gość nickonicko2010
może sie odwołać,takie jego kursanta prawo:)sprawę pewnie przegra ale Tobie zrobi to złą opinie:( ... http://tnij.org/dobryprezent

Gość dyjament
to znowu ta - ten debil- debilka - co zakłada wątki o tym ,ze kierowaca, żeby być dobry musii mieć tam ileś wzrostu . podejrzewmam ,ze to jakiś sakarakanialy frustra - frustratka - majacy 150cm w kapeluszu .

Gość dyjament
(na oko miał może 169 cm, ale na pewno nie więcej!!)----------------- konkurs ogłaszam - kto potrafi na oko zmierzyć kogoś z dokladnoscia do 1 cm ? do wygrania termos z kawa - ufundowany przez autora ;))

Bo NIE MIAŁ 170 cm!! akurat wysoka laska bez problemu może odróżnić czy koleś ma 170 cm czy nie!! A 170 cm to jak na kolesia niski wzrost, ale 169 cm to już dno!!

Gość rdeeeeeeeeeeeeeee
kurwa przez takich jak ty musiałam 4 x zdawać

Ale zeby z linijka? A potem sie z polski smieja w swiecie i wcale sie nie dziwie.

Gość Aleksjia czwarta
Ty i wysoka laska he he, akurat :P Pewnie jesteś jakimś zakompleksionym facetem, marzącym o takiej pani instruktor - żeby Cię upokorzyła ha ha ha ....

eee żałosne :o wymyśl coś lepszego 🖐️ a jeśli faktycznie tak było to jest po Tobie ;)

Gość asfazcszxc
3/10

niech Cie wypierdolą z tego ośrodka na zbity pyska szmato tandetna !!!!!!!!!!!! kurwa nie wygląd się liczy a umiejętności :O cała pierdolona POLSKA! zero sprawiedliwości! będę się modlić żeby cie wyjebali z roboty. Życzę Ci tego suko!

Gość to ona mnie przeciesz oblała
Dzien Dobry Pani Instruktor :D obiecuje Ci, że wypierdolą Cię z roboty. Już teraz wiem dlaczego mnie oblałaś jaki ten świat mały :) a to co teraz tutaj napisałaś wzmocniło mnie do dążenia sprawiedliwości ja pierdole nie wierze jaki ten świat mały :D:D:D już po tobie

Gość żebyś naprawdę była
egzaminatorką to byś wiedziała, że egzaminator sam sobie nie wybiera kursantów, tylko to komputer losuje!Poza tym wszystko się nagrywa-jak można dać do zrozumienia kursantowi, że egzaminator nie chce z daną osobą zdawać?Egzaminator nie ma takiego prawa!Kolejna rzecz, linijek już się nie stosuje-kiedyś owszem, ale nie teraz-jeżeli Twój kursant nie wyjechał za linię /uderzył w słupek/dwukrotnie źle wykonał te zadanie -nie masz prawa mu przerwać egzaminu!W tym przypadku ewidentnie powinien złożyć skargę, choć nie sądzę, że to co tutaj jest napisane jest prawda, tylko prowokacja

Sporo młodych egzaminatorek oblewa facetów, którzy są niscy i mało atrakcyjni fizycznie. Moje koleżanki też tak robią i nie widzimy w tym niczego złego!! Wg mnie facet powinien BYĆ MĘSKI, w końcu prowadzenie samochodu to nie zabawa :(

Gość zgadzam się z autorką w pełni
Sama, jakbym egzaminowała przyszłych kierowców, to kurduple poniżej 170 cm z łysiną nie mieliby u mnie szans!! Kierowca o wzroście 169 cm to śmiech na sali, kpina jakaś :( 169 cm to kobiety mają, ale nie FACECI !!! Chyba że 80-latkowie, Ci tak, ale nie młodzi!!!!!

Gość jhgd
Wiesz co cipa jestes i tyle!!!! Zaden egzaminator ani egzaminatorka nie jest porzadnym czlowiekiem!!!! W kazdym WORD sa tylko zwyczajni chuje!!!! Wiem cos o tym bo zdawalam juz 6 razy i ostatnio zostalam zwyczajnie oszukana. A Ty co kurwa dajesz zdac tylko przystojnym kolesiom?! Chlopak jeszcze nie zaczal jezdzic a Ty ze niski to odrazu mialas negatyne nastawienie do niego? Linijka mierzylas czy dobrze wykonal zadanie? Pojebalo Cie kompletnie???? Koles powinien niezle Ci zrobic teraz kolo dupy zebys zaplacila za to kare!!! Wlasnie przez takich jak Ty, nigdy nie zdam prawka!!! Jakby wam dac kase w kopercie to by sie pewnie odrazu zdalo ale ja sie nie poddam bo wiem ze umiem jezdzic!!!

Gość jhgd
haha naprawde Ty jestes tym chlopakiem ktorego ta szmata oblala? hahaha suka jebana

To chyba prowo :D albo ty jesteś tak ograniczona i zakompleksiona bo jesteś babochłopem a marzy ci się dziewczęcy wygląd i swoje żale przelewasz na biednych zdających. Powinni cie z pracy wycofać :P bo prawo jazdy może mieć każdy a ty powinnaś oceniać jak jeździ a nie jak wyglada :o