Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melancholia82

powiesił się bo żona go zdradziła

Polecane posty

Gość melancholia82

Ludzie!!!! To jest dopiero tragedia.... Kochał żonę ponad wszystko, mają prawie 2-letnie dziecko. Zdradziła go i podczas dzisiejszej porannej awantury widocznie mu musiała powiedzieć bo powiesił się biedny chłopina.... To nie był tylko jednorazowy skok w bok tylko miała stałego kochanka. Jak ta dziwka ma sumienie to powinno nie dać jej spokoju do śmierci. Chopina nie miał nawet 30-stki. Żadnych uzależnień. Tyrał jak wół na dwa żeby hrabinie było lepiej a ona tak go potraktowała. strasznie mi go szkoda.

Gość rolmopsik
ZAL

Gość melancholia82
jak narazie nie ma nigdzie notki. To mój sąsiad.

Gość glupi cielak
ja bym zabil zone i kochanke na jego miejscu

A dajcie spokoj teraz bez przerwy slychac o zdradach, rozwodach....ludziom sie calkiem w dupach poprzewracalo

Gość melancholia82
widać za dobrze jej było bo chłopak naprawdę się starał. Szkoda dziecka teraz. Patologia źle, dobry mąż też nie dobrze. Masakra jakaś.

Gość wlasnie dlatego wole
siedzieć na bezrobociu :)

Słaby psychicznie coś ten facet musiał być. Trzeba było żonę pogonić a nie dziecko osierocić.

Gość melancholia82
faktycznie musiało go to przerosnąć. Widziałam nieraz jak chodzili na spacery, wpatrzony w tą żone jak w lusterko.

Gość w życiu
podstawowe pytanie: czy ta żona była b.atrakcyjna ?

Gość melancholia82
ładna i zgrabna. Naturalna bez przesadnego malowania się.

Gość retey54564565
5rtyr5y765 y756y756546 565

Gość głupi wuuuuuuuuj
faceci to obleśne tepoki , moj też mów że sie zabije jak pojde do pracy i spotkam faceta!! kurwa niech do azakonu mnie wysle faceci są nienormalni , jak sie ożenią z wielorybem to go nie bedzie zdradzac!!

Gość norma przeciez
im bardziej facet nieba przychylic sie stara, tym bardziej go baba w chuja zrobi wiem, ze nie rozumiecie czemu sie facet powiesil 🖐️

Gość kurka z lasu
faceci zdradzaja na porządku dziennym i jakś baby się nie wieszają!!! pierdoła musial być jakiś:(

Gość łatwo osądzać
mam mieć cywilny za miesiąc....i co?wcale go nie chcę!!! zaklepaliśmy datę zanim pojawił się ten drugi do niczego między nami nie doszło...ale jest o wiele lepszym facetem niż mój "przyszły mąż" ;/ I co,mam odwołać ślub,a może zdradzić?oczywiście ani jedno ani drugie,bo znajdzie się tysiąc takich hien jak Wy żeby przyjść i osądzać!!!! pozostanie mi dusić się w takim związku,unieszczęśliwiać siebie i dziecko..bo tak trzeba... takich tragedii to nikt nie widzi widzicie tylko że pracował,kochał a ona zdradziła ;/ kij ma 2 końce

Gość norma przeciez
jakbys powiedziala, ze jest o wiele lepszym czlowiekiem, to jeszcze daloby sie to zrozumiec... a tak to mozesz pisac jakie to niesprawiedliwe, jakie nieoczekiwane, a prawda jest taka, ze to kolejna, banalna historyjka jakich tysiace 🖐️

Gość estan
to odwołaj i nie rób z siebie męczennicy, nikt Cię nie zmusza, chyba że jesteś tępa

Gość norma przeciez
i to samo odnosi sie do tych facetow ktorzy zdradzaja - zona nie rozumiala, dusil sie w zwiazku, zyli razem ale osobno to wszystko to sa banaly i wymowki, zrozumcie to w koncu, to ze cos wam sie znudzilo czy odwidzialo, nie znaczy, ze jest wyjatkowe myslicie, ze inni to zdradzaja ot tak, bo nie maja uczuc? nie, to wlasnie takie banalne historyjki "pojawil/a sie on/a, ale za pozno" sa w 99% przyczyna zdrad :o

Gość jkjkjkjkjkjkjkj
u mnie byla sytuacja ze koles przyszedl pijany do domu a tu zona z sasiadem w lozku ... mial lekko sportowe auto.. pijany wsiadl i jechal 180 na zakrecie ok 100stopni (kat) i niestety nie skrecil a pojechal prosto... umral na miejscu .. :/ wyobrazcie sobie ze ta zonka przeprowadzila sie do tego swojego kochanka i teraz jkest z nim ... :/ patrzec na nia nie moge...

zgadzam się że kij ma zawsze dwa końce i nikt tak na prawdę nie wie co w tym domu się działo ...to że mąż pracuje utrzymuje rodzinę nie znaczy że jest wspaniałym kochającym człowiekiem a ludzie na pokaż robią dużo rzeczy znałam faceta zazdrosnego o żonę wpatrzonego w nią jak w obrazek ...nosił na rękach a na boku miał kochankę nie popieram zdrady ale i też nie mam zamiaru osądzać tej kobiety ....widać facet był słaby psychicznie ...samobójstwo nie jest wyjściem z sytuacji są rozwody ...szkoda tylko tego dziecka

Gość norma przeciez
wiem, ze kobiecie to trudno zrozumiec pomysl sobie, ze masz zycie, kochajaca zone i dziecko codziennie wstajesz do znienawidzonej pracy, potem idziesz do drugiej znienawidzonej pracy, zeby niczego im nie brakowalo przez to nie masz nawet czasu zeby w tym zyciu rodzinnym, ktore starasz sie umozliwic brac udzialu jak sie domyslam zona niepracujaca, troche za duzo czasu miala dla siebie no ale jedyne co cie w tym trzyma to odpowiedzialnosc za rodzine az pewnego razu dowiadujesz sie, ze to wszystko to klamstwo, nie dosc ze zona zdradza - od dluzszego czasu jak sie dowiedzial, to pewnie dowiedzial sie tez, ze dziecko nie jego, a on tylko za jelenia robi, przynosi kase, a ona w tym czasie sie puszcza z innym takze nie mowcie ze koles mial cos z glowa, jak w jednej chwili odarla go z jego calego zycia i jedynej rzeczy ktora go przy tym zyciu pelnym i tak juz upokorzen trzymalo 🖐️

Gość łatwo osądzać
nie robię z siebie męczennicy... ale myślicie że to tak hop siup i już odchodzę? mieszkamy razem od 5 lat,jesteśmy ze sobą 6,5..bywało różnie,uderzył mnie kilka razy....ale zostałam wszystko przezwyciężyliśmy i jak już się okazało że wszystko się układa i jest git pojawił się ktoś inny... nie wiem kurwa czy to jakiś sprawdzian czy pierdolona ironia losu ;/ im bliżej ślubu tym gorzej mi z tym wszystkim,mieszkam z nim a tak na prawdę mógłby dla mnie wyjechać i przez rok nie wracać...

Gość norma przeciez
a duzo zarabia?

Gość Marrriika
A dziecko zostawił tatusiek :O

Gość norma przeciez
czytaj ze zrozumieniem - ma stalego kochanka, a dziecko niespelna dwa lata wnioski?