Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hipisek00

Ile za Cesarskie Cięcie w Rzeszowie???

Polecane posty

Chciałam się zapytać czy orientuje się ktoś ile trzeba zapłacić w Rzeszowie za CC. Czytałam , że jakieś 1500 lub 1000 ta kwota jest zależna ode mnie czy od lekarza???

Moja koleżanka dała lekarzowi 1000 zł za cesarkę i bez problemu jej zrobił

Gość 1000-2000
Wcale się nie zaczynają od 6500. Byłam ostatnio parę dni w szpitalu na obserwacji i stawki za cesarkę wynosiły od 1000 do 2000 zł w zależności od lekarza. Dajesz mu w łapę pieniądze a on już tak zrobi żeby wskazania do cesarki się znalazły, NFZ pokrywa cesarkę a dla niego jest czysty pieniądz;) Osobiście uważam że lepiej jest rodzic naturalnie. Owszem cesarka nie boli ale za to jaki ból jest później:/ I to nie przez parę dni tylko dłużej.

Gość tola123546
nie będę zakładała nowego tematu i podłączę się tutaj. Słyszałam, że po dwóch cc w ewentualnej trzeciej ciąży mogą być komplikacje i problemy. Czy to prawda i jakie te ewentualne problemy?? Wiem, że pewnie niektórym wyda się głupie to pytanie ale ja jeszcze dzieci nie posiadam i się po prostu nie znam.

Gość ajaj jaj
a ja miałam cesarkę bez żadnych łapówek, do do cesarki mamy prawo to nie aborcja że jest nielegalna...tylko trzeba znaleść szpital odpowiedni :P

A ja w trakcie porodu sn w Rzeszowie błagałam o cesarkę i buraki nie chcieli mi zrobić hehe:) Oczywście nie miałąm pieniążków w kopercie i za 5 min urodziłam naturalnie. Ale panika była! Bolało parę godz, ale już 3 godz po porodzie małpy mnie z łóżka zciagneły, pod prysznic i od samego rana mogłam się cieszyć córeczką przy sobie.

dobry lekarz nie zrobi ci cesarki za kase w rzeszowie bo bedzie bał sie o swoja reputację. ja bede miec cesarkę ze wskazan medycznych wiec za darmo na nfz:)

Witam wszystkie ciężarówki i mamy podbijam temat, czy te stawki 1000-1500zł za cc wciąż aktualne w Rzeszowskich szpitalach?

Gość gość
podnosze i pytam jak wy to robicie idziecie i żadacie cc??