Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miklaszka Z 3 dzieci

Przez ten j....ny PiS trzeba podnosci podatki

Polecane posty

Glupie KAaczory

Gość Sanetta
Gwoli uściślenia.. Kaczor jest już tylko jeden. I przestań sie pieklić tylko zajmij sie dzieciakami

Gość Emmett Fitz-Hume
A to PIS teraz rządzi? Nie pamiętasz już, że w podobnych okolicznościach Jurek Buzek (dawniej AWS obecnie PO) kończył karierę premiera?

Gość kaczynski dobrze rzadził
wyczyscił kraj z korupcji

Sa juz w beczkach po kapuscie :classic_cool:

Gość nickonicko2010
Podatki zostaną podniesione na 3 lata tak więc jest to rozwiązanie tymczasowe:)jak już do budżetu wpłynie spora suma pieniędzy VAT wróci do 22% ... http://tnij.org/dobryprezent

Gość ja jezdem dziwica
a kto złodziejskie firmy windykacyjne wymyślił, jak nie świętoszki pisowskie

Nienawiść w oczach członków PiS jest tak potężna, że się materializuje i mamy to, co mamy :-o

biedny donald tak ciężko ma , pocieszmy go swoim poparciem dla podwyżki podatków :classic_cool: niech się chłopina stresuje

Tak, zwalmy na PiS dziurę w budżecie, dziwne tylko że długi się za PO powiększył i to o ile :D POwaleni jesteście :D

Gość juak juz to pis rzedził tylko
2 lata a zrobił więcej niż po przez 3 lata

Gość meszugene
PO to moja miłość ❤️ PO to moje życie ❤️ choćby nie wiem co, będę jej bronić ❤️

Gość ja jezdem dziwica
trzeba podnieść podatki, bo ubeckie gnidy muszą dostać emerytury

Gość nawet jak rujnuje kraj
a twoje dzieci beda musieli zebrać bo po marzy sie euro w Polsce

Gość meszugene
moi rodzice są w PO ❤️

Gość aniol bez skrzydel
to podniesienie podatków to najgorsze rozwiązanie, ludzie którzy nie znają podstawowych zasad ekonomii nie powinny być dopuszczane do polityki :/ bo jak się słucha tych bzdur to skarpety opadają __ http://tnij.org/hrcz

Gość Sanetta
Euro w Polsce.. Dahahahahah!! Nie no już się nie mogę doczekać! Będzie naprawdę MEGA! ;)

Gość Everhoood
NicoNico-"Podatki zostaną podniesione tymczasowo na 3 lata". Buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. Ps co ty brałeś:O

Gość meszugene
ja tam chętnie oddam nawet całą swoją wypłatę na rzecz PO :)

Nie wiem co on brał, ale musi być zajebiste :D Albo tvn emituje takie fale które u zwolenników PO wywołują zwiększone wydzielanie hormonu szczęścia :D

Nie jestem zwolennikiem ani PO ani PiSu, jednakże obecnie rządzi rząd koalicji PO i PSL i to jemu należy przypisać ojcostwo problemów finansowych Skarbu Państwa. Ekonomią w tym rządzie zajmują się dyletanci (np. minister finansów Jan Vincent-Rostowski (nie wiedzieć dlaczego nazywany Jackiem Rostowskim) dopiero gdy został ministrem zwrócił się do Urzędu Skarbowego o nadanie NIPu :o Mniejsza o to... Bredzi ów rząd, że w wyniku podniesienia podstawowej stawki VAT do 23 % nie wzrosną ceny żywności, co jest wierutną bzdurą skoro zdrożeją nośniki energii. Przypomnieć należy, że nie od wszystkich dóbr podatnicy VAT mogą odliczać VAT. Ale to jeszcze nic. Od 1 stycznia 2011 wzrośnie też (za sprawą Unii Europejskiej) obniżona do 3% stawka VAT na produkty żywnościowe. Od "władców" Polski zależy tylko czy wzrośnie do 5% (taka musi być minimalnie) czy do 7% (taka stawka obniżona funkcjonuje teraz w Polsce). Przy nicnierobieniu wzrośnie do 7% i o to rządowi zapewne chodzi skoro NIE zamierza wprowadzić stawki obniżonej 5%. Wbrew głoszonym frazesom podwyżki najbardziej walną po kieszeni ludzi o najniższych dochodach... Czyli głównie elektorat PiS. ;) Pozdrawiam :)

Gość Everhoood
Bellabellabe-słuszna uwaga. Oni mają chyba dostęp do jakichś preparatów albo technologii sztucznie podwyższajacej poziom endomorfin. Aż strach pomyśleć co będzie jak ta "armia"pójdzie na wybory.😭 Oni naprawdę w to wierzą:O

Gość meszugene
oj wy pesymiści, wiecie że 7 to liczba szczęścia? ❤️ głowy do góry! Bardzo mi się podoba to 7 % ❤️

Gość Everhoood
Tak w ogóle to co to za tytuł tematu.:O Autor musi być poważnie zaburzony albo to jakaś głupia prowokacja by zdenerwować ludzi:O

Gość Tusk ONBIECYWAL w kampani
wyborczej OBNIZENIE PODATKOW !!!!! co za perfidny klamca az sie zaraz przypominaja slowa Jarka: nie bede premierem jezeli moj brat zostanie prezydentem :O ZENADA, HIPOKRYZJA I kurva mac tak! zal.pl!!! 😠