Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek__23

Dziewczyna mnie poważnie okłamała

Polecane posty

Gość Marek__23
To nie chodzi o to że dla mnie warunkiem jest aby kobieta byłą dziewicą, chociaż tak - chciałem to przeżyć z dziewicą. Tu chodzi tylko i wyłącznie o to, że mnie najprawdopodobniej okłamała!

Gość szczera jędza1
Koleś ma 7cm w obwodzie, to i luzy czuł. Bezpodstawnie oskarża swoją dziewczynę o kłamstwo. Pewnie provo

Gość bele de jour
wiesz co mnie tez nie bolalo i tez nie krwawilam. I po wszystkim najnormalniej w swiecie zjadlam kolacje. Ty chyba chcialbys zeby ona przez caly tydzien analizowala cale zajscie

Gość akjhdf l
autorze przykre ale nic nie wiesz na temat kobiecego oraganizmu! we mnie też wszedł jak w masło, nie było krwi, nie bolało a po wszystkim wypiłam piwo i poszłam spac, a byłąm dziewicą

Gość Ginekolog amator
Oczywiście -błona, krew, opór przy wejściu, ból , zachowanie dziewczyny przed stosunkiem (jej obawa)- żaden z tych czynników nie jest pewnikiem, ale żeby żaden nie wystąpił? nieprawdopodobne, ale czy niemożliwe?

Blona nie jest ze stali, jednych boli innym peka przy robieniu przysiadow. Nie musiala tego przezywac, a Tobie chyba cosik nie zalezalo, skoro tak do tego podchodzisz i z bani oskarzasz o klamstwo

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
Starego lisa znacznie trudniej na "bandycki" numer kupić niż niedoświadczonego młodzika. Jak byś wcześniej zasmakował to byś miał porównanie :) heh (z przymrużeniem oka)

Gość Cougargirl21
Człowieku ile ty masz lat? opowiadasz o tym koledze????? i co, wszystkie szczególy tak z nim omawiasz? moze bys swojej kobiecie zapewnił łaskawie troche prywatności?

Gość Głupi_Jaś
Aha, bo dziewczyny ze sobą wcale na takie tematy nie rozmawiają:D

Gość Naturalsbody01
drogi mirku ;) jesteś w błędzie ja swój 1 raz mam juz dawno za sobą tez myślałam ze to bedzie bolec bedzie krew itd... :D:D dzis sie z tego smieje bo nawet na łóżko daliśmy zabezpieczenie w formie ręcznika :D:D a tu o dziwo nic nawet jak to ująłes ani 1 kropelki też byłam zaskoczona ale to było miłe zaskoczenie bo lepszy taki 1 raz niz z krwią i bólami także nie masz sie czym martwic pozdrawiam