Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamamaamralia

OSZUKAŁ MNIE !!!!!!!! MAM RACJĘ???

Polecane posty

Gość mamamamamaamralia

Chyba właśnie rozje**** swój związek i to przez swoją cholerną zazdrość i nieufność.Mój chłopak jedzie dziś w nocy do Czech.O 12 w południe mają mecz z Czechami,bo dostali zaproszenie od jakiejś drużyny.Mają się zatrzymać w hotelu(Czechy płacą).Byłam niechętna,żeby jechał,no ale ok.Jedzie cała drużyna+wójt i inni ludzie z gminy.Wkurzałam się o to,że sobota noc i nic nie będą robić,piłkarze w hotelu,to aha...dziwki+%.Chłopak powiedział,że jestem nienormalna,bo wójt z nimi będzie i w nocy to będą spali,bo zmęczeni,a ja już chore myśli,itd.Gadałam z chłopakiem koło 21(wcześniej był u mnie)i poszedł spać koło 21:20.Nagle patrzę na gg,a tu opis jego kumpla(starszy,dziwkarz,nie jest z drużyny) ''Czechy :D %%%%%%%%'',no to już się zagotowałam !!!! Pierwsza myśl - oszukał mnie!Jedzie kumpel,a miała tylko drużyna,będą pić i może jakieś dziwki,znając kumpla:/To ja dzwonię do niego,mam gdzieś,że śpi.Wkurzył się,że go budzę(rozumiem to),zaczął mówić,że co??że w dupie to ma,że kolega jedzie,że on jedzie swoim autem i inni,że mam go nie budzić i się zastanowić nad sobą,b jestem nienormalna.Ale jasne...to co będą robić w nocy??w hotelu??ten ma taki opis,a jest strasznym dziwkarzem,że podobno czasem kumplom stawia ... Nie ufam mu.Mojemu chyba też nie,gdy jest z tym kolegą...Napisałam do mojego smsa,że dziękuję,że mnie oszukał,że pewnie dziwki będą,a on do mnie takie coś ''C*uj mnie to obchodzi oni sobie autem jadą,kurwa nie odezwę się do Ciebie i zapomnij,że Ci coś kupię,kurwa!śpię,jebnij się w ten głupi łeb'' no comment.Rozumiem,że go wkurzyłam,ale mam prawo.Ja czuję,że mnie oszukał z tym i że coś tam się będzie działo.I jestem nieufna z jego winy.Cztery lata razem,a on w ciągu tych 4 lat już 5 razy (ostatnio na wielkanoc)pojechał na imprezę za moimi plecami,a niby spał...Stąd jestem ,jaka jestem :(

Gość lekko-strawna
jesteś psychiczna i walnięta 🖐️ i to zdrowo :o

Gość a nie słuchaj tych co pieprzą
no nie wiem czy oszukał...przecież powiedział po co i gdzie jedzie. Kolega jedzie własnym autem to co mu do tego

Gość oiuoiuouioiu
Dziewczyno on nie jest twoją własnością i może robić to, co lubi. Wsciekaniem się i zachowywaniem jak histeryczka nic nie zdziałasz. Zastanów się trochę nad sobą bo żaden facet takiego zachowania nie wytrzyma.

Gość FffAAaaaFFf
Noż urwał. To już facetowi se bzyknąć na boku nie wolno?

Gość mamamamamaamralia
Po prostu ten jego kolega to straszny dziwkarz,wiem,że na bank przyjdzie do nich do hotelu,a jego pierwszy tekst będzie taki''Idziemy na dziwki?''.Taki właśnie jest.I przez to nie ufam swojemu facetowi,z resztą mam straszne wrażenie,że on to uknuł.Ten kolega był mu dzisiaj zamienić kasę w Kantorze,pewnie dlatego,że sam szedł.A gdy mój chłopak był u mnie to pytałam''A co,B...tez jedzie z Wami?'',a on że nie,a później tel od niego,a mój chłopak mówi,,Dobra to pogadamy później,bo jestem u K...''.Tak jakby chciał coś ukryć...

Gość Urucjiuszzz
Dziewczyno on pojedzie i nic nie zdziałasz swoimi napadami histerii. ps: słownictwem to nie grzeszysz.

Gość lekko-strawna
nie dziwię się, że Cię okłamuje. boi sięTobie o czymkolwiek powiedzieć, bo na każdym kroku o byle gówno masz pretensje i oskarżasz go o coć czego nie zrobił. na smyczy go nie uwiążesz, a takim zachowaniem jedynie pogorszysz i tak nienajlepszą sytuację. wyluzuj się. ogarnij. to że jego kumpel to dziwkarz, nie znaczy że każdy facet taki jest.

Gość yytytyt
rozjebiesz zwiazek zobaczysz , tak jak ja to zrobilam, z zazdrosci musilalam odejsc , moja zazdrosc siegala zenitu! juz poprostu wykanczalam siebie i jego, nie spalam w no cy tylko myslslam, kazy jego ruch byla taki z emnie zdradza, nie odpisywal na sms- zdrada, pojechal do rodziny- zdrada,gdziekolwiek zdrada!!!! kurwa sama na siebie sie zoscilam! az nie wytrzymalam odeszlam pierwsza bo on i tak by odszedl chcial wrocic , wrocilam ale znow to samo , co za debilka ze mnie! zerwalam z nim bo znow sobie cos ubzduralam ! boze daj sile bo sie wykoncze siebie i tego czlowieka! Wiem jakie to trudne musimy sie leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeczyc!

Gość oli:)
Nie koniecznie.. poprostu masz obsesje na jego punkcie i dlatego ciągle myślisz, że Cię wszędzie zdradza. Każdy chłopak ma prawo do wasnego życia i do robienia tego co lubi. Nie mówię tutaj o zdradzie, bo nie powinien! Spróbuj uwierzyć mu.. Chyba, że Cię wcześniej oszukał, to wiem, że łatwo nie będzie. Z własnego doświadczeni:/ Pozdrawiam ciepło.

Gość aaaaaaaaahaaaaaaaa
"''C*uj mnie to obchodzi oni sobie autem jadą,k**wa nie odezwę się do Ciebie i zapomnij,że Ci coś kupię,k**wa!śpię,j**nij się w ten głupi łeb''" piękne, jakie romantyczne. Rozumiem ze płaczesz teraz do poduszki bo ci misia z czech nie przywiezie. Rozumiem ze masz sie zgadzać na wszystko bo inaczej nic ci nie kupi oO (debil). Po za tym słownictwo ma piekne jesli chodzi o komplementy w stosunku do ciebie. Musi cie strasznie kochać skoro tak ładnie do ciebie mówi.

Gość moze mi pomożecie
kobieto ogarnij sie!!!! zaufanie zaufaniem,ale Ty z tego swojego faceta robisz kurwiarza i tyle,ja bym nie chciała,zeby facet sie tak zachowywał w stosunku do mnie bo to by oznaczało ze ma mnie za ladacznice.Ty bys chciała zeby ci takie sceny robił?????????? Pozatym ty chyba jestes niezrównoważona,wiec nie ma sie co dziwic ze twój facet nie zawsze ci mówi prawde,bo wie o twoich napadach histeri i wylgaryzmów.brakuje cie taktu,klasy i dyplomacji. Miłosc -miłoscia,ale ja bym nie chciała miec takiego porwańca jak ty.Jaka przyszłosc go z toba czeka??/wez sobie to przemysl:-)

Gość aaaaaaaaahaaaaaaaa
"Pozatym ty chyba jestes niezrównoważona,wiec nie ma sie co dziwic ze twój facet nie zawsze ci mówi prawde,bo wie o twoich napadach histeri i wylgaryzmów.brakuje cie taktu,klasy i dyplomacji." ona jest niezrównoważona i wulgarna???! a czytałaś co on jej powiedział "''C*uj mnie to obchodzi oni sobie autem jadą,k**wa nie odezwę się do Ciebie i zapomnij,że Ci coś kupię,k**wa!śpię,j**nij się w ten głupi łeb''"