Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różastokrotkafiołekbez

Jest sam, ale myśli o byłej. Czy mam szansę?

Polecane posty

Gość różastokrotkafiołekbez

Historia, jak wiele innych. Otóż, mam na roku pewnego chłopaka. Wiadomo, przystojny, diabelsko inteligentny i takie tam (nie będę wymieniała wszystkich zalet, bo nie czas i miejsce na rozrzewnienie). Od kilku miesięcy jest samotny. Zerwał z narzeczoną; był z Nią kilka lat. Jednakże, nie może przestać o Niej myśleć, chociaż doskonale wie, że nie ma cienia szansy na odbudowę tego związku. Chciałabym, zrobić coś, aby zwrócić Jego uwagę. Jako, że jestem nieśmiała, nie powiem wprost, że mi się podoba. Uprzedzę pytania,jesteśmy dobrymi znajomymi. Często rozmawiamy na różne tematy i widzę, że lubi moje towarzystwo. Obawiam się, że nie podejdę, jeśli chodzi o wygląd, ale mniejsza o to. Czy macie może jakieś złote rady, w jaki sposób, zainteresować Go, swoją osobą?

Gość srukursru
Bo ja wiem... najpierw to on sam musi uporac sie z emocjami i rozpamiętywaniem bylej... Badz blisko, zapraszaj go do kina, na piwo, spacer...ale sie nie narzucaj. Pewnego dnia sie ocknie i zobaczy jaka fajna babke ma przy sobie ;) Cierpliwości.

Gość uououououououo
upup

Gość nie masz szansy
zapewniam Cie :classic_cool:

Gość
z mojego doswiadczenia wynika, ze chlopak najpierw musi sam sie ogarnac, bo albo bedzie z toba myslac o bylej, albo bedzie cie ranil i traktowal czysto hedonistycznie ja bym sprobowala zblizyc sie do niego najpierw na plaszczyznie przyjacielskiej..