Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia__lisa__

mam juz dosc;( wszystko mi sie wali

Polecane posty

Gość monia__lisa__

mam 23 lata czuje sie cholernie samotna;( nie potrafie spotkac dobrego mezczzny dla mnie--w sensie zeby był wierny kochany wspierajacy itp nie mam gdzie go szukac---probowałam na czatach i jestem bardzo zawiedziona poza tym jestem dosyc mocno chora i teraz własnie jest gorzej;( mozliwe ze bede miec problemy z chodzeniem, nie wiem nie chce o tym myslec ---w sumie to jestem załamana i zła na zycie, na caly swiat;( mam isc na studia do duzego miasta ale teraz sie ze nie dam sobie rady (chodzi o chorobe) moje zycie wydaje mi sie bezsensu, bez celu wiekszosc dnia spedzam w domu nie mam siły i ochoty na wyjscia(z powodu choroby i bolu) czuje sie strasznie;( ale depresji nie mam po prostu widze jaka jest sytuacja i to napawa mnie lękiem i strachem

Gość ////////////
A dlaczego nie 20???????????????

Gość japąkowa
monia_lisa 🌼 strach przekresla wszystko,niestety wiem o tym.to on hamuje nasze dzialania,przekresla nasze marzenia.to jego trzeba pokonac.znalezc sile.na kazde czarnowidzenie odnalezc jasna strone.samo sie nie zrobi.

Gość monia__lisa__
chodzi głownie o chorobe ona hamuje wszelkie moje decyzje;/

Gość japąkowa
boisz sie ze choroba cie zahamuje,jaka masz pewnosc ze tak sie stanie?a nawet gdyby to nei wiesz kiedy,moze jutro a moze za 10 lat, to znaczy ze bedziesz czekac na ten dzien i nic nei robic ze swoim zyciem?a moze problemy zaczna sie dopiero na starosc,bedziesz wtedy zalowac tego strachu. kazdy cos robi w zyciu i nie zastanawia sie czy przypadkiem dozyje jutra bo go auto zabije, w ten sposob musielibysmy wszyscy siedziec w domu i nic nei robic bo przeciez moze sie cos stac. boisz sie ze choroba przekresli wszystko w momencie kiedy sie zaangazujesz,to zrozumiale, jestesmy tylko ludzmi,ale warto probowac bo zycie mamy tylko jedno🌻

Gość monia__lisa__
:(

Gość monia__lisa__
dzieki chyba przemówiłes mi do rozsadku:) dziekuje

nie siedz w domu tak nie poznasz faceta! wychodz z kolezankami to i sie kolega trafi

Gość a na co chorujesz
?