Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kattiiiii

Wybór faceta - doradźcie

Polecane posty

Gość kattiiiii

otóż dziewczyny, od roku jestem w związku z F, kocham go on ma 177 cm, penis max 17,5 cm, 75 kilo waży. od niedawna startuje do mnie G, 185 cm ma, waży 80 kg ale ma mniejszego penisa 16 cm we wzwodziie maksimum. myślicie że powinnam zm9enic faceta na G czy nie bo sama już nie wiem???? dodam że jest trochę bogatszy ale F ma ładniejszą trochę twarz ale sylwetke ma lepszą G. doradźcie bo sama już nie wiem :(

jak dla Ciebie facet to tylko cm, to bedzie lepiej dlanich, jak i jednemu i drugiemu podziękujesz.... :O szkoda facetów

Gość eeee372946
ty weź się zastanów.. lecisz na wygląd i kase..oceniasz który ma większego penisa.. może lepiej się zastanów na którym ci bardziej zależy?? i który bardziej o ciebie zabiega..

Gość nie sluchaj co Ty
po co Ci oni znajdz sobie takiego Q z malym ogienkiem czyli max 3 cm bo jest szansa ze nie splodzisz takiego debila jakim jestes🖐️

Jakbys pobiegala po lakach to znajdziesz konie co maja z pol metra ... i co ty na to?

Gość hixi
Skoro zastanawiasz się nad zmianą pierwszego, to musi być coś nie tak w związku, więc zmieniaj, może tamten będzie lepszy ;)

Gość aha i achh
może weź pod uwagę ile zarabiają. To też ważne kryterium dla kobiet takich jak ty. :o

Gość kattiiiii
A jeszcze jak myślicie? jakbym odeszlła do G na jakiś tydzień na próbe to F mnie przyjmie spowrotem jak mi G nie przypasuje albo ja jemu? bo jakby mnie maił nie przyjąc w razie co to ryzykować bez sensu? jakie macie z tym doświadczenia?

Gość ahaś47362
ale ty jesteś jebnięta na głowe.. jesteś blondynką??