Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madmuazelle

Zaginione w akcji-Panny Młode 2010

Polecane posty

No moje drogie tu jestem i czekam na Was :) abyśmy mogły sobie tu popisac. :) Jesli tylko macie ochote to zapraszam :)

Hejka Martusia :D Jak miło,że jesteś :) Mam nadzieje,że reszta dziewczyn też będzie chciała tu z nami/ze mną :) pisac :)

Gość lokatka
ja w przyszłą sobotę :) już powoli stresik, bieganina i dopinanie wszystkiego na ostatni guzik :P

cerin gratulacje i najlepszego zycze :) lokatka,to razem z martoolka będziecie slubowac. :) Fajnie :) Trzymam za Wasz dzień kciuki :)

Gość lokatka
Martoolka a jak tam stres przedslubny ? u mnie sie juz powoli zaczynaja koszmarki nocne :P

Gość lokatka
spoko, ma teraz dziewczyna co robic ;) ja sama jestem w trakcie przeprowadzki wiec tylko sobie trawie przed laptopem :P a zaraz do pracy rodacy - niedziela niedziela ale jak w tygodniu czasu nie ma to kiedys trzeba... a jak tam u ciebie przygotowania Madmuazelle? kiedy slub? pisalas? bo nie wiem czy mi gdzies nie umknelo :P

lokatko,to fakt ma co robić teraz. :) Oj dol pracy idziesz w niedziele,to tak mój p.mąz ktory jest w pracy do wieczora :/ Ja ślub mam za ponad miesiac :) Przygotowania ok,duzo pozałatwialismy ostatnio i mamy poki co spokoj.Zostały nam szczegoly i czekanie na finał :)

Gość lokatka
nie nie do pracy na szczescie nie ide ;) ale wracam do "przeprowadzania sie" czyli do dalszego ciagu wywracania mojego pokoju do gory nogami ;) Madmuazelle a moze powiesz cos wiecej o sobie/ o was? w jakim wieku jestescie, jak dlugo sie znacie itp :)

Gość acelinka
hej :) ja też tu jestem :) witaj mad :*

Gość certina
Hej Mad :* co u Ciebie?

Gość dziewczyneczka89
hej Mad co slychac ?:D

Acelinko,dziewczynko i certi no hejka :) Ciesze się,że i tu jesteście. Zdaje sobie sprawe że dziwnie ;) pisze się Wam pewnie będzie na 2 wątkach,ale miło mi że tu jesteście i macie chęc i tu pobyć/popisac. A u mnie ok,czekam aż mój przyszły wroci z pracy,by odac mu późny obiadek.Tak ooglnie to ok,bo z przygotowaniami stoimi w miejscu. A pamiętacie,jak wam opowiadalam o tej dziwnej parze-panu i władcy i jego sługusce.To mnie dziewczyna ostatnio rozwaliła. Oni sa ze soba z 10 lat,nie są zaręczeni,nic nie palnuja no bo on nie chce bo uwaza ze kobiety po slubie zmieniaja sie na gorsze,noi traktuje ta swoja panne przynieś zanieś pozamiataj.Obydwoje są po 30 :coo: Do sedna,w ogordzie mieliśmy grilla byli oni,była też inna para.Ja patrze a ta znajoma pana i władcy ma pierścionek na prawej rece,w miejscu gdzie nosi się przeważnie zaręczynowe.A wiem,że napewno jej się nie oświadczył :) Troszke dziwne i śmieszne zarazem. ;)

mad, no wesoło z tymi sąsiadami :D a moze się wystraszył ze mu ucieknie i jednak się oświadczył? :D szkoda mi tej dziewczyny, ale co zrobić, skoro ona sie godzi na takei życie. Brakuje Cie na wątku, no ale dobrze że możemy tutaj pisać :) :*

Gość jagodaaaa
a ja tez bede ślubować w sobotę:)

Acelinko,no ja też się ciesze że chociaż tu moge z Wami popisac. Milo mi,że tak myślisz że pustawo beze mnie ;) :* No weselo mam z nimi,aczkolwiek raczej by powiedziała coś na temat że jej się oświadczył.Mysle,ze kupiła sobie i załozyła by się jej nikt nie pytał kied oni slubuja,bo ponoc u niej w pracy ją czasami wyptuja.Dzisiaj dostali zaprosznie na slub na wrzesien i będa jechac :) jagoda,to super i jak stresik jest?? :) Pewnie wszystko juz dopięte na ostatni guzik. :)

Gość paczalinkaa
ja wychodzę za mąż w październiku, już doczekać sie nie mogę:) ale stresik już po mału sie pokazuje;P

Gość jagodaaaa
nio stresuje sie juz bardzo az sie pokłociłam z narzeczonym:( juz prawie wszystko gotowe jeszcze tylko musze kilka kwestii ustalić z dekoratorką sali ... ale stresuje sie wszystkim a jeszcze ta pogoda niepewna...

jagoda, nie warto stresować się rzeczami, na które nie mamy wpływu, takimi właśnie jak pogoda :) co ma być to będzie i już, i tak to będzie wspaniały dzień! :) życzę oby wszystko było najcudowniejsza i wymarzone w tym dniu :* md a to agentka z tym pierścionkiem :D

Gość lokatka
hej wszystkim :) znalazlam troche czasu zeby sie wyrwac z wiru przygotowan i wstapic na forum :P fajnie ze nie jestem tu sama ta te sobote -_- jagodaaa, mnie sie wydaje ze pogoda jest raczej pewna - niestety ma byc parno i goraco.... choc to pewnie zalezy skad jestes ;) ja akurat ze slaska :) chetnie poczytam wasze posty dziewczyny jak sie znow dorwe do kompa :P pozdr dla was

acelinko,niewiem jakim sposome mam podac ci pw w ensie gadu bo tu nie chce :/ A dowiecie się w swoim czasie,no nawetdzisiaj :D Ryzik fizyk :)

Gość certina
Mad no to czekamy :) Wyślij mi na pw swojego maila to Ci prześlę kilka zdjęć ze ślubu co dostałam od brata i Cioci :)