Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lady_joana19

Co zrobiłyście by dogryźć byłemu facetowi?

Polecane posty

Ja zaczęłam spotykać się z jego najlepszym kumplem... i? Chciał do mnie wróćić ;] Niestety... dostał czarną polewke :D

Gość gfdfgsdf
przespałam się z jego ojcem PS był wdowcem PPS już nie żyje a mnie wytykali na pogrzebie z wiadomych powodów

nie wiem co bym zrobiła. chcę zeby poczuł się tak jak ja. najlepiej to bym go wykastrowała. bo po tym jak mnie potraktował czuje sie jak szmata a nie jak kobieta

Gość jiokjjija
Raczej nic... :(

Gość jhghjghjg
nie wiem co bym zrobiła. chcę zeby poczuł się tak jak ja. najlepiej to bym go wykastrowała. bo po tym jak mnie potraktował czuje sie jak szmata a nie jak kobieta no to zrob tak . POwiedz ze masz ochote na niego rozbierz go i mocno scisnij pociagnij w dół i przekrec mu moszne . Bol bedzie niesamowity .

Gość szczęsciara
a zakochałam się i na złosc byłemu jestem szczęsliwa..wszyscy znajomi mi mówia ze widac to szczescie po moim usmiechu,w oczach i w ogóle....mam fajnego faceta teraz z gęstymi włosami bruneta a mój były łysiał juz na czubku głowy haha i to był jego kompleks dobrze ze mógł golić sie na łyso bo inaczej wygladał jak mnich hahaha..

Gość gość
6cmOtscXVVuVI5zZe5H5oEnM