Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMOCYPOMOCY

POMÓŻCIE K*** BO NIE WIEM CO MAM O TYM MYŚLEĆ .. CIĄŻA ? HALO !!!

Polecane posty

Gość POMOCYPOMOCY

witam wszystkich. Mam nadzieje , że mi pomożecie . Kochalam się z chlopakiem 3 dni po okresie , najpierw zalozyl gumkę , poźniej ją sciagnal ale nie skonczyl we mnie,Jednak bardzo się boję,boję się ze mogę zajść w ciąże a calkowicie nie jestem na to przygotowana. Minęlo 28 dni. 23 lipca mialam dostac okres. No i dostalam , wygladal normalnie jak kazdy inny, obfity, nie jakies plamienia tylko jak "porządna miesiączka" trwal 6 dni , tak jak zwykle u mnie.Ale ponoc mozna miec normalnie miesiaczke przez kilka miesiecy ale czy taką ?????????Nie wiem czy w pierwszym miesiacu mozna czuć jakies objawy ciazy, ale czuję się normalnie. Możliwe że przez stres boli mnie brzuch ? bo boli tylko wtedy kiedy zaczynam myslec o tym ze moglabym być w ciąży a to mnie jak narazie przeraża. Mialam robić test w dzien spodziewanej miesiączki ,gdybym jej czasem nie dostala. No a teraz już nie wiem...

Gość POMOCYPOMOCY
POMOCY ! NIE WIEM CZY TO MOŻLIWE ! ? :((

Gość tajasne
zrob sobie test teraz i bedziesz miala spokoj. gdybys byla w ciązy juz by na pewno ją wykrył. wiec jak wyjdzie negatywny to mozesz odetchnąć.

Gość obsesjaaa
Nie sraj sie tak bo na 99,9% nie jestes w zadnej ciazy

Gość dziewczynooooo
spokojnie, co panikujesz, bez sensu, co ma byc to będzie, mało prawdopodobne że jesteś w ciaży!!!! Chyba niedawno zaczęłaś współżycie - bo takie myśli i obawy ma każda dziewczyna która dopiero co zaczęła... No coż ci doradzić - kiedyś ci to wszystko minie, kiedyś zrozumiesz że jeśli koleś nie spóścił się do ciebie centralnie to praktycznie żadne szanse że jesteś w ciąży, wyjątki się zdarzają - ale nie dajmy sie zwariować że akurat nam sie to trafi. A jeśli już naprawdę nie chcesz byc w ciąży to zrezygnuj z sexu :)

Gość 13 zł za test i będzie po
problemie, tak myślę że możliwe byś była w ciąży

Gość zuzkaaaaaaaaaaaaaa1234
nie jestes w ciazy

Gość tralllllalalala
odpiszcie

Gość Pseudonim dla mnie
Do Dziewczynoooo- a dlaczego zaraz rezygnowac z seksu- przeciez sa zabezpieczenia! ja coorwa nie rozumiem jak mozna zakladac prezerwatywe i podczas stosunku ja sciagac a pozniej trzasc portkami, gdzie jest w tym sens? zreszta to ze chlopak nie konczy w Tobie nie daje gwarancji bo moze w jego wydzielinie- przed wytryskiem sa plemniki zdolne do zaplodnienia....

Gość dzołchy pomózta
kompalam się w rzece , chłopoak też się kapał,jak zobaczył mnie bez staika, to sie spuścił. POMOCY czy ja jestem w ciązy?!!! okres miałam niby normalny ale się boje!!!!!!! Bo ta sperma płynęła z nurtem rzeki. A na poważnie kiedy skończą się wakacje. Rzygam już tematami czy jestem czy nie jestem!!!!!!!!!!! Do wszystkich pytających, Podręcznik Biologii ,głowa (jak zawiedzie)test . A NIE KAFE!!!!!!!!

Gość DOdzołchy pomózta
zamknij dupe i nie odzywaj jak ci sie nie podoba jakis temat to na hoj wchodzisz?

Gość hehehehehehehehee
Skoro płynęły z nurtem rzeki to prawdopodobieństwo jest duże :) A jak napiłaś się tej wody to jesteś pozamiatana - ciąża na bank :P

Dziewczyno na 100% nie jesteś w ciąży skoro miałaś normalny okres. Jakbyś była w ciąży to okresu normalnego byś nie miała tylko ewentualnie małe plamienia !!!! A więc nie panikuj!!!

Gość HALOOO
jeszcze ktoś?

ejj czyli jak ja np się kochalam z facetem rano a wieczorem dostalam normalnego okresu(prezerwatywa+stosunek przerywany) to tez jest wszystko w porządku i nie jestem w ciazy prawda?

Gość lekarz ginekolog
jestes w ciazy na 100% klasyczne objawy...

Gość jnjfdjsfdsf
???????????????

Gość nie nie jestes

Oj dzieciaki dzieciaki! jeszcze troszke pojdziecdie do szkoly, to nie bedziecie sie tyle pieprzyc, i nie bedzie tyle durnych tematow na forum...

Gość POMOCYPOMOCYPOMOCYPOMOCYPOMOCY
ktos jeszcze?? :(