Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzaaaa

chorobliwie zazdrosny facet - pomocy!

Polecane posty

Gość zzzzaaaa

zawsze sie kłocimy gdy spotkam sie z kolegami (on ma dziwna logikę. twierdzi ze jak jestem jeden facet i jedna dziewczyna, lub dwoch facetow i dwie dziewczyny - mimo ze to tylko kolezenstwo- to juz jest randka...). jest to zwiazek na odleglosc. czy ja mam ciagle siedziec sama w domu? czy za kazdym razem zastrzegac sobie ze jak beda faceci to ja nie ide? co ja mam robic?

Gość zzzzaaaa
ehh pokrecilam. chodzilo mi o to ze jak jest parzsyta liczba osob kazdej plci, to moj facet uwaza ze jest to randka.

Gość nie bądź głupia
pozbądź sie tego patologicznego amanta na odległość, a poszukaj u siebie na miejscu i takiego, który będzie zdrowy emocjonalnie.

Gość strzel go w pysk

Gość gnik
o do dupy z tym

Gość zzzzaaaa
tak uwazacie? ja go troche rozumiem, nie chcialabym zeby spotykal sie z koelzankami, ale to nie moja wina ze mam takich znjaomych a nie innych. ciezko cos tu porobic samemu, lub z jedna kolezanka, w mojej malej miejscowosci. z kolegami zawsze jest inaczej.

Gość zzzzaaaa
myslicie ze to wstarczajacy powod do zerwania? bardzo go kocham...

Postrasz go że zerwiesz z nim powinno pomóc, przynajmniej mojego zazdrośnika to trzepło i muszę powiedziec że pomogło. Teraz mam spokój. powodzenia

Gość zzzzaaaa
on uważa ze jest zazdorsny, ale mi ufa, tylko boi sie że moge cos wywinac... troche mi przykro, bo ja go bardzo kocham i nie wyobrazam sobie zdradzic go z innym.. on jest 10 lat starszy ode mnie...

Gość zzzzaaaaa
hej, wypowiedzcie sie osoby które były w podobnej sytuacji....

Gość miotykociezreszat
a ja jestem taka mala i nie wiem co robic z facetem zazdrosnym no powiedzcież mu żeby nie byl tak zazdrosny bo ma kolegow z ktorymi jest wesolo a usprawiedliwcie mnie ze ja nie chce zeby on spotykal sie z kolezankami

Gość jejejeukkk
zostaw go. Miałam chorobliwie zazdrosnego faceta, który analizował moją przeszłosć, oskarżał mnie o wszystko, kompletnie nie dojrzały emocjonalnie wg mnie. A najgorsze jest to ze Ty Bogu ducha winna bedziesz za wszystko obwiniana przez niego. Oni tylko atakują.

Gość zzzzaaaaa
to juz z nim przeszlam... a sam swięty nigdy nie był...