Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość epsilonka

Odprawa online wizzair - Pomoże ktoś?

Polecane posty

Gość epsilonka

Chcę się odprawić. Wchodze na rezerwacje online i pisze 5 podpunktów co zrobić aby się odprawić. Jest moje imię, nazwisko, ale nigdzie nie ma pola do uzupełnienia danych. Ktoś wie o co chodzi? I jak to wypelnic?

Gość epsilonka
Pomoże ktoś??

Gość epsilonka
:(

robilam to kilka miesiecy temu, ale nie wiem jak wyglada to w co weszlas, u mnie byly chyba pola do wypelnienia

wpisalam w google wizzair online i od razu otwiera sie tabelka z lukami do wypelnienia, sprobuj jeszcze raz

Gość epsilonka
No właśnie a u mnie ich nie ma. Robię teraz koleżance odprawę i u niej są. Bezsensu :o

wiesz co ja mialam raz problemy z odprawa - tzn przy wypelnianiu pol nie moglam wpisac nic w tabelke - forma grzecznosciowa (wystarczylo wybrac pan albo pani) . po prostu nie moglam uzupelnic tej luki, i przez taka pierdolke nie dalo sie zrobic odprawy. bilet kupowalam na lotnisku ale tam tylko rozlozyli rece, ze to nie ich sprawa. musialam dzwonic do wizzair, bo to oni cos spiep***

Gość epsilonka
Tylko, że u mnie nawet ta tabelka się nie pojawia, aleee. Teraz sobie weszłam w opcję drukuj bilet i widzę wszystkie moje dane. Lącznie z nr dowodu. Kobita w biurze próbowała mnie odprawić i wpisywała te dane po czym stwierdziła, że to jednak za wcześnie i mam odprawić się sama na tydzień przed. Czyli jak wydrukuję tą kartę pokładową na której są już te moje dane, to będzie ok? Bo u koleżanki wszystko ładnie, sprawnie poszło. Wyświetliły się pola do uzupełnienia danych.

Gość ja tam mam najtansza
odprawe sie robi nie wczesniej niz 7 dni przed wylotem, moze dlategoo nie mozesz

Gość epsilonka
No ale jest już mniej niż 7 dni. Z kolezanką lecimy razem. Jej zrobilam bez problemu. Myslicie, ze ta odprawa co mi ta kobieta w biurze zrobila jednak jest zrobiona?

wchodzisz w rezerwacje on line, potem w odprawa on line, powinnas miec 2 okna, masz je, czy odrazu twoje dane sa?

Gość epsilonka
Jest jedna tabela. Moje imię i nazwisko. Miejsce gdzie się klika, żeby wpisać dane u mnie nie działa, więc chyba jednak ta odprawa, któą robiła mi ta pani w biurze się przyjęła. Bo jest opcja drukuj karte pokladowa i tam sa te moje dane. Ale znowu mi ta babka z biura gadala, ze mam sie sama odprawic online, bo ona to robila, ale niby jeszcze za wczesnie jest (to bylo 10 dni przed lotem). I badz tu mądry :o

Gość epsilonka
wiecie, nie chce wyjsc na glupka na lotnisko. zeby sie potem nie okazalo, ze musze dodatkowo placic, bo cos zle jest zrobione, lub czegos brakuje :(

Gość odchudzam sie......
wez to wydrukuj i wydru7kuj swojej kolezank, prownaj i zoabcz czy sa takie same. maja kod?

jesli jest kod kreskowy na tej karcie ktora chcesz wydrukowac, to drukuj. wazne aby byl kod kreskowy i wszystkie dane dotyczace lotu i ciebie

Gość epsilonka
No jest kod, numer dowodu, data waznosci dowodu, imie, nazwisk, adres. Wszystko to samo co wpisywala ta kobieta w biurze. Ale ona chyba jakas niekompetentna skoro sama nie wiedziala co robi :o

czyli wszystko w porzadku jest?

Gość epsilonka
No teoretycznie tak. Z tym, że jestem zdzwiona, że ta odprawa jest zrobiona. Wyraznie mi ta babka z biura podrozy powiedziala, ze mam sama sie odprawic najlepiej w poniedzialek, bo ona probowala, ale niby jest jeszcze za wczesnie i sie nie da. To ona sama chyba nie wiedziala co robila :o Dzieki za odpowiedzi :)

Gość Pseudonim dla mnie
A to jest na lot powrotny? bo rayanair jesli odprawiasz sie na lot powrotny od razu wyskakuja twoje dane. jesli odprawa juz zostala zrobiona to powinien sie pokazywac komunikat. ale jak masz przed soba karty to drukuj i juz.

Gość epsilonka
To jest lot w jedną stronę.