Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mauuu

Jak żyjecie z rodzicami lub teściami?

Polecane posty

Gość Mauuu

Jestem 2 lata po ślubie, przed ślubem ludzie mówili "nie mieszkaj z rodzicami..." itp. Ja nie słuchałam bo miałam dobry kontakt z moimi rodzicami podobnie jak mój mąż.Dostaliśmy całą górę domu zrobiliśmy generalny remont w który włożyliśmy nie małe pieniądze bo miało być na lata.Teraz przeżywam horror. Moi rodzice to obliczone, pazerne oszołomy, którzy "doją" z nas jak tylko się da. Płacimy za prąd połowę, mimo że nie zużywamy tego za co płacimy. teraz, mąż pożyczył młot udarowy, w którym stępiło się dłuto(które się wymienia)ojciec stwierdził,że jest zepsuty i on chce za niego pieniądze. Mąż się wkurzył jak cholera i mu pow. parę słów.Na drugi dzień ojciec już nie chciał pieniędzy,ale maż powiedział ze nie jest jakimś gówniarzem z którym sobie będzie pogrywać i zapłaci. Moja mama kupiła taki sam młot i mamy za niego zapłacić 740zł( stary kosztowała mniej). Jestem w ciąży i po prostu cholera mnie bierze że oni są tacy obliczeni, wiedząc że chcemy się budować.Jakie relacje wy macie?

Gość maturks4
Problem z prądem to wydumany problem. Tak trudno założyć osobny licznik? Reszta pewnie też na zasadzie "z igły - widły"

Gość Mauuu
Pewnie że można,ale nie oto chodzi. Przed ślubem twierdzili że nie będziemy płacić połowy bo ojciec ma duży garaż w którym szlifuje,spawa itp. Nie jest kłótliwa, wolę przemilczeć dla świętego spokoju.

Gość Annie54
Tak , tak nie jesteś kłótliwa , więc zamilcz i daj się doić niczym ta krowa .