Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna Anielica

włączcie tvn24, o 13 zabierają krzyż

Polecane posty

poprzynosili ze sobą masę krzyży, będzie rozróba jak nic Ja sie pytam po co ma ten krzyż tam stać??? Nie dość, że będzie tablica upamiętniająca?

Gość gig----
eeee,no taka polska mentalność.co za ludzie.niby katolicy,ale zabiliby każdego,kto im w droge wejdzie:(

Gość rząd powinien ustąpić
bo z głupcem si nie wojuje, głupiec pokona cie swoja głupotą :P

Bo ludzie są szurnięci, to jacyś nawiedzeni fanatycy, z posłem Błaszczakiem na czele, który właśnie do takich zachowań namawia, przez Szczypińską, która przyjdzie "bronić krzyża" przez wszystkich pseudo-obrońców krzyża, którzy stoją tam tylko po to, aby pokazać, że takie społeczne miejsce, jakim jest pałac prezydencki jest ICH, bo ONI modlili się przy krzyżu, który stanął w miejscu, gdzie mieszkał ICH POLEGŁY, ZŁOŻONY W POLSKIEJ OFIERZE PREZYDENT.

będę jak ladaco: informacja zaszyfrowana :D P.S. Najlepsze są teksty: Mamy nadzieję, że obędzie się bez przemocy i rozlewu krwi, bo wystarczy już krwi przelanej w lesie katyńskim. I mówią to o PROCESJI :O

Gość meszugene
buahahah co za ciemnogród bedą sie krzyżowac pod pałacem :D wojna o dwa niepoświecone patyki co za oszolomy masakra :D

Gość co za krucjata
się szykuje... :classic_cool:

bikoz mnie to ciekawi, poza tym lubię czytać Twoje wpisy :D W przeciwieństwie do niektórych nie są to jakieś intelektualne wypociny niskiej wartości :classic_cool:

Gość będą się krzyżami napierdalać
ale jaja :D:D:D:D:D:D:D

dobra dobra kpiarz, wszyscy tu wiedzą, że jest wprost przeciwnie :D Aż sobie chyba okno otworzę w pracy, może będzie coś słychać :D A w drodze do domu przejdę się tamtędy, sprawdzę, czy trup się gęsto ścielał będzie :classic_cool:

we takim razie mam gusta wypaczonego bo gdyć Cię lubię soł macz

plac pod palacem jest miejscem publicznym a nie kazdy jest wyznania katolickiego....dlatego rozumiem ze tam krzyza nie chca choc osobiscie jest mi to obojetne.ale w sumie nie powinno go tak byc z w/w powodu.to tak jakby katolicka wiara byla"lepsza" od tych innych a to wcale nie tak...katolicy tez by sie wkurzali jakby im tam ktos postawil symbol innej wiary.niech zrobia tablice z nazwiskami jak bylo mowione bo to neuralne.a symbol wiary niech stoi w miejscu do tego przeznaczonym,w tym wypadku w kosciele..

Gość Shiny1919
A ile on miał tam niby jeszcze stać!!!!!!!!!!! NIECH ZABIERAJA!!!!!!! Codziennie ludzie giną w wypadkach lotniczych NIKT IM KRZYŻY NIE STAWIA!!!!!!!