Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sardynia

No-scar krem na blizny, stosował ktroś, słyszał?

Polecane posty

Gość Sardynia

Kupiłam dziś krem na blizny, słyszałam o nim w radiu. Mam blizny potrądzikowe na twarzy, zależy mi na widocznym efekcie, nie chcę wzorować się tylko na reklamie. Proszę o odp. Pozdrawiam

Gość Sardynia
Nikt nic?

Gość Agabag
Stosowałam, ale efektów nie widziałam!

Gość anulaaaaa
ja używałam na rozstępy po ciąży i jakiś delikatny efekt jest, troszke się rozjaśniły i stały się płytsze. ale nie takiego efektu oczekiwałam

Gość Sardynia
ktoś poruszał temat no-scaru?

Gość Sardynia
A po jakim czasie anuloooo widziałaś różnicę?

Gość vinca
wklepywalam, masowalam......maseczki robilam i nic :( nie wróc do niego to pewne.aloes mi bardzo pomogl i jego si trzymam:) powodzenia :)

Gość prezent dla kobiety która włas
lepiej kup sobie contratubex jest lepszy ja uzywałam.

Gość Sardynia
A ile ten contratubex kosztuje?

Gość Sardynia
I czy jest dostępny w aptekach?

Gość mialem no scar
drogi i malo skuteczny, as uzywalem go 6 miesiecy! Polecam obojetnie jakas masc na blizny z cebula, tansza a efekty lepsze.

Gość Sardynia
Ach czyli wydałam pieniądze w błoto?... :-/Już straciłam wiarę. Tyle kasy poleciało na te moje krosty, blizny. Wczoraj miałam kwasy migdałowe. Muszę zrobić przerwę bo miałam już kilkanaście tych zabiegów z kwasem migdałowym40%. Może jednak coś pozytywnego jest w tym kremie? Czekam.:-(

Gość Sardynia
prezent dla kobiety która z was bardzo Ci dziękuję za tą stronkę

Gość Holaolaaaaaaaa
wiesz co,tez mialam straszne blizny... poszlam do kosmetyczki,ale tej medycznej czy jak to sie nazywa i mi peelingi robila kwasami owocowymi...niestety koszt takiego jednego to ok 40e,ale super pomoglo.juz po 2 terminie bylo widac jak moja skora sie zmienia... wiec mysle ze lepiej zainwestowac wiecej kasy...:)

Gość anulaaaaa
jeżeli będziesz stosowała regularnie i długo wmasowywała w miejsce blizn to na pewno jakieś efekty będą. ja sosowałam ja przez 3 miesiące i smarowałam blizny kilka razy dziennie. miałam też na początku inną maść właśnie z cebulą(chyba cepan) ale nie mogłam znieść tego zapachu cebuli i nie było żadnych efektów. także systematycznie smaruj a na pewno jakaś poprawa będzie

Gość vinca
moje 15-letnie doswiadczenie.... to metoda prób i bldów.... zastanów sie powaznie nad kremem-koncentratem(im silniejszy tym lepszy) z aloesu!!!!! to jedyny specyfik ktory mi pomogl min. na te okropne krostki podskorne na czole:)

Gość Sardynia
A ten krem-koncentrat aloes dostępny w aptekach i how much it cost? :-)

Gość Sardynia
Jest jeszcze i ktoś kto stosował no-scar? Naprawdę potrzebuje trochę informacji...

Gość Sardynia
Wczoraj zastosowałam pierwszy raz i muszę powiedzieć, że skóra jest super matowa i nie przesuszona... :-) Pytanie; czy krem ten można stosować na całą twarz? Nie zaszkodzi skórze?

Gość Sardynia
Wczoraj zastosowałam pierwszy raz i muszę powiedzieć, że skóra jest super matowa i nie przesuszona... Pytanie; czy krem ten można stosować na całą twarz? Nie zaszkodzi skórze?

Gość Sardynia
Troszkę się skóra dziś łuszczy. To nie alergia napewno, tylko może za długo masowałam czy cóś...?

Gość Sardynia
hm:-/

Gość mondayyy
ja stosowałam Dermatix na blizny po trądziku i blizne po usunięciu znamienia na twarzy , nie zeszło do końca ale się wygładziło widocznie.narazie smaruje 4 tydzień, nie wiem jak długo mam to stosować, ale chyba do efektu. fajna jest konsystencja, żelowa, bezbarwana,można nałożyć makijaż i nie ściera się i nie widać że coś jest nałożone. jedyny minus to cena, zapłaciłam sporo 150 zł, kupowałam przez internet z apteki zdrowoteka.pl, bo wyczytałam że mają oryginalny a nie importowany.dam znać za jakiś czas jakie są efekty.

Gość Palinkaaaaa
sardynia schizujesz...bedzie dobrze;0) krem jest pozytywny jak najbardziej wiadomo ze trzeba czasu na zagojenie ale daj eefekty..i nie jest drogi..oczywiscie porownujac z innymi tego typu masciami kremami itp itd..choc doskonale cie rozumiem bo ja tez duzo pieniedzy wydalam na leczenie..zreszta chyba jak kazdy ktory boryka sie z ta koszmana choroba...pozdrawiam

Gość anitkaaa
i jak pomogl ci cos ten krem?? :)

Gość aaakotki dwaaa
ja miałam contractubex