Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grgrdg

PO CZYM POZNAC ZE KTOS KLAMIE?

Polecane posty

Gość grgrdg

Dzisiaj pytałam o coś kolezanki a ona tak sie zwiesila i po chwili dopiero odpowiedziala, spytalam o cos jeszcze wteedy odwróciła głowe w lewo i odpowiedziała. Niedawno jakas dziewczyna tu pisala , ze sie zna na tym, jakie ludzie maja gesty gdy kłamią.

Gość tośka.. Łódź
1. pociera oczy lub usta przy mowieniu 2. nie patrzy w oczy 3, robi sie czerwony na gebie 4. drapie sie po glowie

Gość tośka.. Łódź
5. patrzy w lewo, wlasnie tak jak ta kolezanka :)

A jak kręciła głową to mówiła coś potakującego czy przeczącego? I w którą stronę miała wzrok skierowany jak odpowiadała i czy jest prawo czy leworęczna? :)

Gość marusia z porąbanych
wystarczy miska wody z kranu ,osoba wkłada palucha środkowego jak woda barwi na niebiesko to kłamie:D

Tośka, głupoty piszesz. Jak ktoś jest praworęczny i patrzy w lewo - mówi prawdę, bo sobie przypomina, jak patrzy w prawo - wymyśla.

Gość grgrdg
wzrok chyba miała troche w lewo, ale jednak na wprost nie wiem jak to nazwac:D a skreciła głowe w lewo i jest leworęczna właśnie. Opowiadala mi że była na imprezie, a potem u kogo i tak troche sie mieszała i zwieszała.. jakby kłamała

U mnie była taka kolezanka co kłamała patrząc ci w oczy i wmawiała. Ale poznaliśmy sie na niej gdy mówiła to sie uśmiechała lub odwracała sie nie zapierała sie .. Mimo wszystko nikt jej juz nie uwierzył:)

No to ja obstawiam kłamstwo :) Tak jakby prosto - czyli skierowane w lewo tak jakby chciała wgłąb głowy zaglądnąć?

Nie lubie osob ktore kłamia. Nie wiem po co udaja... przeciez lepsza jest nawet najgorsza prawda niz słodkie kłamstwo

Przy technikach przesłuchań jak ktoś opowiada wydarzenia w kolejności zawsze każą mu opowiedzieć od tyłu wydarzenia - i jak kłamie to nie umie, bo całe kłamstwo wymyśla się do przodu, a nie do tyłu ;)

Gość Prażynka_87
kiedy odwróci głowę w bok popatrz na prawą rękę jeśli drgnie w górę , lub dotknie nosa, ucha ,czoła , ust , to kłamie. Patrz na źrenice - poszerzają się.

Takie osoby nie sa lubione i do tego nikt im nie wierzy nawet w najmniejszych sprawach. Ciezko zaufac takim osobom

Gość Prażynka_87
dziecko kiedy kłamie zasłania rączką buzie.Ludzie dorośli dla zatuszowania dotykają innych części twarzy np nosa

Gość grgrdg
bellabellabe - no wiesz.. trudno to wytlumaczyc, jakos tak :) i jest leworęczna. Tylko nie rozumiem czemu klamala (wymyslila to ) niby ... bo rozumiem jak ktos koogos spyta i sklamie, a ona mi sama zaczela to opowiadac i jak sie tak mieszala to spytaalam cos jeszcze i wtedy popatrzylam na nia i odwrocila glowe w lewo.

Gość grgrdg
ja np. jak mówie prawde to odwracam się w lewo i zcasami się uśmiecham niee wiem dlaczego :P ale przy klamstwie tez czasami sie smieje.. dziwne t o :)

Gość Prażynka_87
heh;) a ja mam znajomego który od razu się zarumieni i biedak zdemaskowany w sekundę;)

Gość grgrdg
myślicie że kłamała?

Gość Prażynka_87
piszesz że twoja rozmówczyni się zawieszała , co może świadczyć że nie koniecznie skłamała ale np nie powiedziała prawdy do końca i jakąś część zdarzenia ukrywa.

Gość grgrdg
mozliwe, tylko czemu glowe obrocila jak sie na nia popatrzylam? Jakby klamala :P