Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ceńcie co macie

Dbajcie o swoje związki....nie marnujcie swojej szansy...

Polecane posty

Gość ceńcie co macie

Do osób szczęśliwie zakochanych. Nigdy nie zmarnujcie tego szczęścia, żałuje się tego do końca życia. Dla chwili przyjemności człowiek traci wszystko co ma i co kocha. A przede wszystkim przez momenty zwątpienia i zwykły ludzki popęd, człowiek rani kogoś kogo kocha ponad życie. Myślcie zanim zniszczycie siebie i drugiego człowieka. W każdym związku są niedogodności, problemy, ciche dni, w każdym kłótnie, wyzwiska, krzyki... Czemu ludzie zdradzają, a później tak cierpią bo nie mogą cofnąć czasu. Nie lepiej pomyśleć zawczasu? Oszczędzić sobie złego? Piszę to jako osoba będąca w długoletnim związku bez zdrad. Kocham tak mocno, iż wiem, że jesli zdrada mnie spotka, moja psychika się nie podniesie. Dlatego apeluję do osób, które myślą o zdradzie, lub jeszcze nie myślą ale mogą zacząć. Nie obudźcie się z palcem w dupie.

Gość matacz...
To jakiez to twoje kochanie jak zdrada zabije owa milosc , pitolisz zywyczajne głupoty ! jesli cie zdradzi , a ty przejdziesz nad tym do porzadku dziennego , wtedy uweierze ci ze kochałaś

Gość matacz...
lepszy zatem palec w dupie , niz taka zona ...

Gość nagły wypadek
matacz mataczysz

Gość nagły wypadek
ona nigdzie nie napisała, że przestanie kochać, ona napisała, że jej psychika może się nie podnieść, a to zasadnicza różnica. i jej się nie dziwię, bo strasznym musi być rozczarowanie, gdy się komuś tak zaufa

Gość do matacz
a co ci w takiej zonie nie pasi? i tak w ogóle, to co facet ma zdradzać a kobieta tkwić przy nim by swoją miłość udowadniać? bardzo mądre, bardzo ;]

Gość nie ma zwiazku bez wyzwisk?
Ja nie wyobrazam sobie bycia zwiazku z wyzwiskami ( a jestem wiele wiele lat po slubie). Wiec dla kazdego co innego najwazniejsze. Akurat to co pisze autorka kojarzy mi sie z szantazem moralnym.