Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia a Nie Basia

Rozrzutny facet

Polecane posty

Gość Kasia a Nie Basia

Zarabia niewiele, ale nie o to chodzi. Mamy samochód, 6-letni, a on chce kupować nowe auto! Mamy trochę kasy odłożonej (teoretycznie na wesele). ALe z tym weselem też będzie problem... Ja chce uroczystość na 60-70 osób: rodzice, dziadkowie, najbliżsi wujowie i ciocie, kuzyni (ew. ich paroletnie dzieci). Wychodzi około 60 osób + przyjaciele. A ten sobie ubzdurał, żeby zaprosić kuzynów rodziców i rodzeństwo dziadków.... Gdyby tak liczyć wyszłoby około 130osób.... Nie dosyć, że praktycznie cała jego wypłata idzie na jego zachcianki (rachunki płacimy na pół), czyli jakieś głupoty, drogie żarcie, fast foody (ja nie chodzę z nim, tylko kumple, bo nie lubie takiego jedzenia) to jeszcze chce, takie wesele urządzać! Proszę, pomóżcie mi, jak go przekonać do mniejszej uroczystości i przestania wydawania całej kasy na głupoty!

Gość Kasia a Nie Basia
proszę, podpowiedzcie

Gość Kasia a Nie Basia
Ni ma kasy na tyle zeby w remizie zrobic weselicho an 200 osob.mam doła.Pomożcie bo ja juz pomyslu ni mam ...........

Gość Kasia a Nie Basia
W sumie u nas bieda.Nie ma nawet czasem pieniedzy na pasze dla bydła a tu wesle........

Gość Kasia a Nie Basia
Oczywiście te 2 ostatnie wypowiedzi to podszyw. Jasne jest, że mu tłumacze, skąd kasa, a on że dużo zarabiam... Ale nie aż tak dużo, żeby kupować samochody/ urządzać ogromne wesela... Pewnie nie pomyśli, jak mamy zaoszczędzić jakieś 50 000zł (koszt samochodu, czy tego większego wesela). Ale ten osioł swoje...