Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baba Rambo

Powstrzymajcie mnie, bo się zbłaźnię.

Polecane posty

Gość Baba Rambo

Wszystkie koleżanki mnie namawiają, trują dupę, kibicują i wrzeszczą: "goł, goł" za plecami, a ja wiem, że nie mają racji. Chodzi o to, że po dwóch latach wzdychania do faceta, którego znam jedynie z tłumu rozgryzłam jego dane, znalazłam profil na facebooku i nie wiem po co pochwaliłam się tym narodowi. Teraz ciągle słyszę, że mam napisać, że to znak, bo znalazłam go dzień po tym jak rozstał się z babką, że jak ja nie wezmę sprawy w swoje ręce, to inni zrobią to za mnie, że niedługo może być za późno, bo przygrucha sobie nową dziewczynę, że coś tam coś tam. Zbłaźnię się pisząc cokowliek, bo nie dość, że nie wiem co napisać, to nawet nie wiem czy facet mnie w ogóle kojarzy (z gęby na pewno nie kojarzy, z mojej wpadki prędzej), więc robię uniki, a te baby ciągle tam są i mnie popychają. Kafeteriusze, opierdolcie mnie siarczyście, żeby mi nawet do łba nie przyszło złamanie się i pierdolnięcie kolesiowi szczeniackiego eseju! Jestem na skraju wytrzymałości! 😭

Gość tania jania
daj sobie siana

Gość nbeboduihn
kto nie ryzykuje...

Gość kroczacy nick
Nie pisz. Napisała kiedyś dziwczyna do mojego syna, on nie był zainteresowany, ale w domu mieliśmy polewkę, bo to była córka mojego szefa hehe.

Gość Baba Rambo
Prędzej to koleżankom napiszę, a nie jemu 😭 Chyba potrzebuję teraz kogoś kto mnie wystrzela po pysku, bo moja głupota powoli bierze górę. kroczacy nick, chcica i emocje mi momentalnie opadły, dzięki :D

Gość nie, potrzebujesz kogos
kto Ci odetnie net :)

Gość Baba Rambo
I właśnie po tym do mnie dotarło, że jakby mnie koleś rzeczywiście skojarzył to by miał polewę ze swoim kumplem, którego kochałam, ale cztery lata wstecz i który o tym doskonale wiedział :D Idę pierdolnąć moje durne koleżanki. Może przestaną się wreszcie odzywać 😭 A net sobie zaraz odetnę. Rączki mnie swędzą, a kabel bliziutko.