Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do wziecia bez rzniecia.

JAK FACET MI TAK ROBI TO OZNACZA ZE COS CHCE?

Polecane posty

Jestem gosposia u pewnego faceta.Przychodze 4x w tyg. W albumach ze zdjeciami jest z wieloma laskami jak sie obsciskuje itp.Dzis przyszlam do niego w dosc duzym dekolcie,a piersi mam F/G.Zaczal dziwnie na mnie patrzec.Dzis akurat nikt u niego nie byl,i co chwile z czyms przychodzil chwytajac delikatnie w pasie czego wczesniej nie robil.Jak mu prasowalam koszule to klepnal mnie w tylek :| Potem pochwalil mnie ze mu tyle pomagam i gadal ze jak wroci to mnie wycaluje za pomoc..niby tak w zartach. STRASZNIE nalegal ze moge skorzystac z prysznica jak chce.Upal dzis byl nieziemski,ale cos podejrzane mi sie to wydalo.Ma sprzet komputerowy dosc dobry i inne dziwne czesci,tak mi przez mysl przeszlo ze ma w lazience kamerke :| Co chwile przychodzil.Potem on wszedl pod prysznic i paradowal w bokserkach a ja staralam sie nie patrzec zeby mnie nie sprowokowal bo od 3 lat jestem bez seksu wiec rzadza drzemie we mnie zczajona. Ale po powrocie do domu mysle o kolejnym dniu.Chyba go sprowokuje bo nie wytrzymam :| A jeszcze jak wychodzilam to siedzial w fotelu i ten jego wbity wzrok we mnie..taki w stylu "nic dzis nie porucham" :D A moze sobie wkrecam? Jak myslicie,zarywac do niego? Zwiazek mnie nie interesuje,raczej sex.A moze zle odczytuje jego zachowanie?Moze te "dotyki" sa normalnym zachowaniem faceta wzgledem znajomych? Dzis mialam ochote rzucic tym zelazkiem o sciane,wskoczyc mu na kolana i powiedziec "bierz mnie" :D

Gość myslę że dostaniesz premię

Myslisz ze przestanie placic? Kasa mi potrzebna.Wiec radzisz sie nie sexic? On widac raz to mnie tak dzis przez chwile dluzej trzymal w pasie i cos tam gadal,mialam wrazenie ze te rece pod bluzke mu powedruja ale nic.Tak jakby sie bal ze go zyebje czy co :D

haha,inny gada o premii.Jakbyscie wy mieli taka fajna gosposie w domu jak ja to dalibyscie premie? :D Szczerze prosze

praca to praca. Nie ubieraj się wyzywająco i po sprawie. Lepiej nie psuć niczego.

weź mu popuść szpary, niech sobie porucha ja mojemu szefowi też daje, wielkie mi co :classic_cool:

Gość ciekawa__
niech cie wyrucha a potem zaproponuj ze za wyzsza stawke godzinowa bedziesz sie z nim pieprzyla raz w tygodniu

Ale jak zazadam podwyzke to chyba juz pod prostytucje podchodzi? Zreszta wystarczy mi to co placi,a z seksu kazdy mialby satysfakcje.Tylko kurde ja nie wiem czy cos zdzialam bo jak on do mnie gada i patrzy w oczy to odwracam wzrok i tak glupio sie wymiguje.Pewnie mysli ze mam go gdzies ;/ Dawno z nikim nie bylam,nie wiem jak teraz robi sie podryw na sex..