Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana żona pewnego męża

Mąż jest maminsynkiem teściowa wybiera mi tapete do pokoju!

Polecane posty

co, ja też opisuję każdy problem? opisuję wam gdzie idę, gdzie jadę, co robi moja rodzina i co czuję? Że dzwoniła teściowa, że synowi się rower zepsuł i musiałem jechać po niego 30 km (swoją drogą jak ten mały tyle przejechał?), że jest bałagan, że mi kafelek w kiblu odpadł....

Gość branza modelingowa
jakiona sie ma zabrac za zycie jak jest intruzem i nikim w domu męza Niech siś wyprowadzi i wtedy sama się za zycie wezmie , bno jak na razie nie ma na to szans , tesciowa jej sama zycie układa

Gość branza modelingowa
jak ona się ma zabrac za zycie jak jest intruzem i nikim w domu męza Niech się wyprowadzi i wtedy sama sie za zycie wezmie , bo jak na razie nie ma na to szans , tesciowa jej sama zycie układa

Gość kasik1212
szkoda ze ja kiedys nie mialam internetu i nie znalam kafeterii, pewnie szybciej wynioslabym sie wtedy od tesciow niz po prawie roku ;)

Gość Agabag
Szkoda dziewczyny, naprawdę. Chyba naprawde siepakuje, oby tylko nie dała sięprzekonać temu dupkowi!

Gość kafeterianks
wciagnal mnie temat ale w momencie kiedy przeczytalam o tych swiadkach jechowy to stwierdzilam ze jednak PROWO :( kto przez 3 lata zwiazku nei rozmawia o wierze?

na kazdym temacie, prędzej czy później jak tylko autor na chwile zniknie wszyscy obrabiają mu dupę że porwo :o no taaa, powinna siedziec 24/24 i opowiać. ;)

Gość Luuu Luu
Autorko wspolczuje calej sytuacji. Ja najwieksze oparcie mam w swoim mezu. Jego mama jest zaborcza (moj maz to widzi). Teraz jest luzik bo dziela nas tysiace km ;)

jejku ja jeszcze dopiesze ze mi ciebie strasznie szkoda, czujesz sie teraz jak ja. prosze badz silna i nie ulegaj im :(

jakbyś autorko chciala to podac mi moje gg mozemy pogadac, boje sie zebys dzieciatka nie stracila jak przez chora rodzine meza :(

szczerze to myślałam, ze ja mam tylko taki przypadek (nie doslownie taki sam ale strszanie podobny)... uciekaj stad!!!!!!!! ja w chwili obecnej zerwalam wszelkie kontakty z meza rodzina nie chce ich znac, u mnie w domu nigdy nie bylo kolorowo ale zeby takie rzeczy miale miesjce to sie w glowach nie miesci! do dzis codziennie snia mi sie koszmary z udzialem tesciowej i reszty

chciałam wam powedzieć ze za 2 godzinki mam pociąg i jade do domu:) rozmawiałam z mężem i myslał ze ja chce ustawic tesciowa i przez to takie akcje a widzi ze juz jest żle. zgodził sie na własne mieszkanie:) w ogole był czuły i kochany jestem w szoku ale sie ciesze obiecał ze pojdziemy w poniedziałek do banku wypłacić pieniązki a ja mam juz szukac czegos w internecie. chyba jednak moj facet ma jaja;p takie małe:) obiecał przyjechac w niedziele do mnie. tylko kurcze boje sie ze to sa takie obietnice dla obietnic bo nawet mnie nie odwieze tylko ten pociag... no ale nie mozna miec wszystkiego. ktoś mi tu zarzucał że za duzo o sobie pisze no wiec postaram sie pisac mniej zeby tej osoby to tak nie bolało. zreszta u mamy nie bede sama i nie bede miec tyle czasu na pisanie.

Gość piszaca
Kochana trzymaj sie cieplo ....bądź twarda i nie daj się trwaj przy swoim i nie pozwól się omamić obietnicami stawiaj warunki .. albo własne mieszkanie albo rozstanie wtedy twój mąż udowodni swoją miłość bo liczą się czyny a nie słowa z tym wyjazdem to najlepsze co mogłaś zrobić wiem że jest ci cięzko ale dasz radę .- ..pamiętaj że tu chodzi już nie tylko o ciebie ale i o dziecko... to twoje życie i walcz o nie i swoje szczęście... całuski trzymam kciuki i dbaj o siebie..

Gość Wiewiora0x
Super!!! Bardzo się cieszę, że wszystko jakoś powoli się układa! :]

Gość nie pozwala sobie...
bravo! Ale glupia jest ta twoja tesciowa! Straci syna przez takie zachowanie. moze sie opamięta po wszystkim. powodzenia i nie ustępuj.

tez sie bardzo ciesze :) chociaz boje sie ze tesciowa pod moja nieobecnośc bedzie miec nad nim przewage. obiecał mi ze nie pojdzie do niej dopoki nie wyjde z domu. jeszcze gotowa go przekonac ze nie powinnam jechac. no powoli sie szykuje do wyjscia moze uda mi sie cos jeszcze na szybko napisac. dzwoniłam do mamy troszke jest zasmucona no i bede musiała spac w salonie ale to 100 razy lepsze niz jeszcze jedna noc tutaj:)

Gość nie pozwalaj sobie...
no i dobrze robisz. Przeciez to jakis ciemnogród. SPADAJ stamtad i nie marnuj sobie zycia

uciekam:) musimny sie jeszcze z męzem pożegnać:p do zobaczenia. dziekuje wam ze bylisie ze mna przez tez 3 dni w tych cięzkich chwilach:) 3 mjacie sie cieplutko:*:*

dobrze zrobiłaś autorko :) mam nadzieję, że mąż dojedzie, ale w to wątpię, bo nawet nie odwiezie cię na pociąg. śledzę ten topic od początku i trzymam za ciebie kciuki. dobrze zrobiłaś dla siebie i dziecka. daj znać, jak się sprawy mają, jak będziesz mogła. :)

Gość branza modelingowa
teraz najwazniejsze zeby maz zrobił tak jak obiecał .Przyjechał do ciebie i zebyscie kupili mieszkanie .Ta hetera napewno będzie mu macic w głowie i ustawiac jak ma postąpić , moze go nastawiać przeciwko tobie i zeby nie zgadzał sie na twoje warunki, ona dobrze wie ,ze miała was w garsci ,a jego pod pantoflem , ale jak się wyprowadzicie straci tą władze .Tak jak ustawiła męza tak chciałby ustawić i syna . Nie przejmuj sie , u rodziców odetchniesz i czekaj na męza , a potem zróbcie tak jak rozmawialiscie .Oczywiscie mogą byc problemy ( ale nie muszą ) i ociąganie z czasem przez twojego męza , ale to bedzie tylko i wyłączcie sprawka i maczanie palców twojej tesciowej . Jezeli maz cię bardzo kocha to przyjedzie i zrobi tak jak obiecał .Najwazniejsze do nie ustępuj i dopilnuj zeby zrobił tak jak obiecał . Powodzenia i odezwij sie jak się sprawy mają .

Gość nie wiem dlaczego ale
mam wrazenie, ze mezus omowil juz z mamusia jej wyjaz. dla niepoznaki udal milego i naobiecywal wiele. a pieniazki z konta wyjmie sam, zrobi remoncik mamusi za autorki krwawice i jak znam zycie bedzie musiala sie tam wprowadzic. autorko, lepiej uwazaj i miej oczy otwarte baaaaardzo szeroko

Gość joi bt
chyba nie, przecież są dopiero po ślubie a On dobrze zna matkę i wie jaka ona jest.

Gość co się dziejeeee
ciekawe co u niej. jak jej ojciec zareagował.czekam na jakies informacje!

Gość nie pozwalaj sobie...
ja tez czekam! Odezwij sie. Nawet gdyby to byla informacja - zostalam w domu, mąz mnie namowil - hehe. To i tak napisz!