Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny tytuł

Czy na filmwebie powinny być tytuły wszystkich filmów?

Polecane posty

Gość dziwny tytuł

Jakiś czas temu oglądałam pewien horror. Później sprawdziłam tytuł na filmweb i go tam nie było. Teraz jeszcze ten film mi gdzieś wcięło i zapomniałam ten tytuł i nie wiem jak go znaleźć...

Gość dziwny tytuł
up?

Gość be nice!
no to poszukaj na filmwebie, tam masz calkiem zmyslna wyszukiwarke, mozesz sobie wpisac lata produkcji, typ filmu, kraj itd...

Gość dziwny tytuł
No ale ja już kiedyś wpisywałam ten tytuł na filmwebie i go tam nie było.

Gość be nice!
kiedys, to znaczy kiedy? teraz juz moze byc. a moze wpisywalas zly tytul?

Gość dziwny tytuł
Tytuł wpisałam dobrze. Było to jakiś miesiąc temu. Zazwyczaj filmy się już pojawiają na stronie wraz z powstaniem filmu. A o tym ani widu ani słychu...

Gość be nice!
o czym byl ten film i z ktorego roku i jakiej produkcji (USA, UK, Japonia, jakis inny kraj....? )

Gość dziwny tytuł
Film jest najprawdopodobniej produkcji amerykańskiej. Ironia losu, ale film opowiada o szukaniu filmu :D No ale od początku. Jakiś mężczyzna jest specjalistą od znajdywania filmów... Dostał zlecenie od jakiegoś milionera, żeby odnalazł mu pewien film, który był okrzyknięty złą sławą. Ciążyła nad nim jakaś klątwa. Od tego filmu nie dało się uwolnić. Osoby, które go oglądały wariowały. Miał w sobie jakąś moc przyciągania. Przytoczę scenę, która była bardzo charakterystyczna dla tego filmu. Po odnalezieniu tego filmu i po seansie, ten milioner powiedział, że teraz stworzy własny film i zaczął wyciągać sobie flaki i nakręcał to na taśmę... Aha i dwa tytuły miały chyba taką samą nazwę.

Gość dziwny tytuł
Film nie był z 2010 roku. Zdaje mi się, że raczej był w okolicach 2000-2005. Kiedyś dostałam go od kolegi i leżał u mnie w domu przez kilka lat, aż go obejrzałam tego lata. Poza tym jak już wspominałam to na filmwebie go nie było. Pamiętam, że po obejrzeniu wpisywałam tytuł, bo interesowała mnie recenzja lecz nie znalazłam nic takiego. Możliwe, że jest tak jak było wspomniane. Flmu wcześniej nie było a teraz już jest. Mimo to i tak gdybym miała go znaleźć w ten sposób na filmwebie byłaby to syzyfowa praca, ponieważ nie mam pewności czy ten film na pewno tam jest, ani tego z jakiego jest dokładnie roku, ani tego czy jest opisany...