Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mawika 24

czy ktos może mi pomoc i cos dla mnie sprawdzic?????

Polecane posty

Gość mawika 24

Witam dziewczyny:) i chłopaków tez jesli tutaj są ;) Mam wielką prośbę. Czy moglibyście wejść na stronę podaną poniżej i sprawdzić czy ładują sie na niej zdjecia? Jest to aukcja allegro mojego autorstwa, ale nie jestem pewna czy ona dobrze funkcjonuje, bo nie za kazdym razem ładują mi sie zdjęcia jak ją otwieram. Podaje link: http://allegro.pl/item1174268131_kolczyki_zestaw_kolczykow_za_jedyne_42_90_50_par.html Bylabym bardzo wdzięczna jesli choc kilka osob mi tam zerknie i odpisze czy dziala:) Z gory dzieki:)

zdjęcia są widoczne.. a co do kolczykow piekne.. tylko szkoda że niesprzedajesz na szt.tylko 50 par odrazu... Zaduzo dlamnie...a niemam komu oddać.. powodzenia..

Gość mawika 24
pojedyncze pary sprzedaje tylko znajomym w swoim miescie, na allegro mi sie to nie oplaca, bo koszty przesylki wtedy przewyzszają cene kolczykow :D

Gość mnie też się ładuje
kolczyki ładne, ale 50 par to kupi chyba ktoś do sklepu

Gość mawika 24
no zazwyczaj do sklepu kupują, ale czasem tez ktos dal siebie bierze;) dzieki za pomoc:)

Gość mawika 24
z Mielca :) woj. podkarpackie

Gość mawika 24
no szkoda :) ale dzieki za pomoc ;)

Ja też kliknełam, ale mi sie zdjęcia nie załadowały i nei mogłam nic obejrzeć Buuuuuu ...... Bzdura jak ktoś pisze, ze szkoda, ze sprzedajesz od razu 50 szt, a nie pojedyńczo. Przecież te 50 sztyk kosztuje niecałe 50 zł - w tej cenie to w normalnym skelpie się kupuje kilka par zaledwie, więc nawet jakby komuś zależało na, powiedzmy, 5 parach tylko, to przecież 50 zł to nie tak duzo, a moze uda mu sie resztę odsprzedać albo wydać w prezencie.

Gość fajtycznie
faktycznie ładne, ja która nie lubi takich pierdułek, co poniektóre prze śliczne. pozdrawiam :)