Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rogalik18

Jak zabezpieczyć się przed kolejną ciążą?

Polecane posty

Gość rogalik18

Hej powiedzcie dziewczyny jak zabezpieczyc sie przed ciaza.Zanim urodzilam pierwsze dziecko,uprawialismy z mezem stosunek przerywany, niestety po 2-3 miesiacach zaszlam w ciaze.Urodzilam dziecko w lutym 2008 i w czerwcu tego samego roku znowu zaszlam w ciaze, uzywalismy metody tej co sie mierzy temperature,tylko mialam problem z interpretacja. W 2009 roku zaszlam w 3 ciąże i poronilam, teraz boje sie , ze znowu zajde.Moze mam wiecej owuklakcji niż wiekszosc kobiet?Chyba ,ze jestem poprostu bardziej plodna.Dodam, ze maz ma czasem orgazm bez wytryskowy wiec czasem konczy w srodku

Gość lady madonna2
nie uprawiać seksu

Gość rogalik18
nie chce zakladac jeszcze spirala mam do piero 18 lat.Co jak za rok 2 bede chciala miec jeszcze jedno lub dwoje dzieci

18 lat i dwoje dzieci.... Nieźle. Spiralę można założyć na rok, oj chyba autorko masz 13 lat :D

Gość rogalik18
nie jestem taka mloda znowu,to pomysl ze spirala jest niezly.Na ile procent to jest skuteczne.Bo kolezanka brala tabletki, tylko zeby zaoszczedzic na kasie brala co drugi dzien albo co dzennie po polowce i po 2 miesiacach zaszla

Gość powiedz jej żeby się
kup sobie tabletki anty i tyle:P

Gość rogalik18
mozesz sobie nawet w necie poczytac, pozatym zawsze jak maz wyciaga penis z pochwy po takim orgazmie to nic na nim niema, wiec nie moze byc spermy

Gość powiedz jej żeby się
tabletki kosztują 10zł miesięcznie a ona chciała zaoszczędzić?

Gość tajasne
o, i to jest fajne prowo :D

Gość i jaki jeszcze problemik masz

Gość rogalik18
Śmiać im się chce, no prosze tu czlowiek ma problemy a im sie chce smiac Poważnie zaczynam zastanawiać się nad seksem anuksem

Gdybyś miała 2kę dzieci tak jak piszesz,to byś takich głupich pytań nie zadawała!Zresztą 18letnia dziewczyna powinna już pewne rzeczy wiedzieć!

Gość rogalik18
kto uprawia seks anuks i czy jest to bolesne bo chroni przed ciaza w 100% podobno. Może przejść na komdomy w sumie nigdy ich nie stosowalam

Gość pracujacaMama
rogalik dawaj jeszcze bo szybciej mi czas w pracy mija jak czytam Twoje debilizmy :)

Gość ekspert antykoncepcji PO
Witam, Jako oficjalny przedstawiciel firmy GedeonRichter, producenta leku Postinor oraz Escapelle chciałbym wyjaśnić nieporozumienia, które pojawiają się na wielu forach internetowych. Na rynku polskim zarejestrowane są dwa preparaty zawierające lewonorgestrel do stosowania w antykoncepcji PO (antykoncepcja po niezabezpieczonym stosunku lub gdy zastosowana metoda antykoncepcji zawiodła). Są to Postinor Duo oraz Escapelle, który został wprowadzony na rynek polski w 2006 roku. Początkowo oba preparaty były sprzedawane równolegle. Obecnie Postinor Duo nie jest dostępny w aptekach. Oba preparaty zawierają lewonorgestrel Postinor Duo dawka podzielona 2 tabletki po 750 mcg, Escapelle 1 tabletka - 1500 mcg i charakteryzują się wysoką skutecznością, jednak zmniejszenie ilości tabletek do jednej zwiększa pewność zastosowania i co za tym idzie efektywność terapii, dlatego Postinor Duo nie jest sprowadzany i dostępny.

Gość anielka233
Jeśli miałaś problemy z interpretacją temperatury to przecież są pewne wspomagacze metod naturalnych np mikroskopy owulacyjne są dobre, są też komputery cyklu. Moja koleżanka używa cyclotestu i sobie chwali

Gość no faktycznie fajne prowo
dawno tu takiego nie bylo :)

Gość gość
Już we wrześniu będzie realizowany projekt ,,Mamą być!", do którego udziału serdecznie zapraszamy. facebook.com/projektmamabyc Polub Nas i przekonaj się, że warto!

Gość Etelkamia
Słyszałam pozytywne opinie o Vibin mini i lekarz chce mi je przepisać jako pierwsze tabletki antykoncepcyjne. podobno mają mniejszą dawkę hormonów. Jak się sprawdzają?

Gość ramonesska
Dobrze dobrane będą też dobrze tolerowane. To pigułka często przepisywana dla młodych dziewczyn, jako pierwsza. :)