Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja koleżanka to kosmitka

A powiedzcie mi jak to jest dopiero mozliwe!!!

Polecane posty

Właśnie sobie przypomniałam pewną historię. Mam koleżankę, na którą mówimy kosmitka. Tak samo miałam ją też podpisaną w telefonie. Do tego miałam ustawione jej zdjęcie i dźwięk (melodia z archiwum X :P) Pewnego razu siedziałam z nią i jeszcze jedną koleżanką. Zadzwoniłam do niej, żeby sprawdzić jaki ma ustawiony dźwięk. Jak skończył się sygnał to zadzwoniłam ponownie, żeby znów odsłuchać piosenkę. Tylko, że kolejnym razem ona mnie złapała. Zapytałam ją dlaczego to zrobiła, a ona odparła, że nie ruszała nawet swojego telefonu. Później zaczął dzwonić mój telefon. Wyświetlił się jej numer, zdjęcie i słychać było dźwięk z archiwum x :P Tylko, że to nie była ona! Jej telefon miałam akurat w ręce! Później dzwonił jeszcze kilka razy aż odebrałam. Słychać było tylko jakieś szumy... :O Ona jest chyba naprawdę kosmitką...

Jaki bajer? Tak było naprawdę :O Moje koleżanki same się przestraszyły. Nawet ta kosmitka, ale ona może udawała... Ja chyba naprawdę wierzę w to, że ona nie jest człowiekiem... Da się to jakoś racjonalnie wytłumaczyć?