Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem Bardzo Ciekawa.....

Ładna, brzydka, przeciętna? a jednak.. jak to jest??

Polecane posty

czy jest czasem tak, że chłopcy wybierają mniej atrakcyjną(nie paszteta, ale mniej atrakcyjną) dlatego, że pasuje im charakterem?;> ja należę raczej do imprezowiczek, no dziewczyna z bloków ;> a mój kolega, dość ładny, ale spokojny i wg.. wybrał moją ładną, ale ja nie jestem brzydsza od niej;), koleżankę.. też spokojną xD przepraszam za chaos w wypowiedzi, ciekawa jestem Waszego zdania. mam 17 lat.

Nie, ja nie powiedziałam, że ona brzydka ;) ładna.. ale mi też niczego nie brakuje.. xD podobno. ale wiesz co możesz mieć rację ;>

Gość joooooo
bo jesli sa dwie ladne to sie wybiera te madrzejsza. a nie imprezowiczke ktora wszystkim wokol daje

Gość kupa na maśle
zazdrosna o kolezanke widze :D

Gość rzata ,ałgo

Gość lkjhgfdsaasdfghjkl
A nie pomyślałaś że może dla niego jesteś brzydka? Nie chcę Cię dołować ale ostatnio słyszałam jak się 2 kuple spierali dla jednego dziwczyna była mega laską a dla drugiego już nie Nie to ładne co ładne ale co się komu podoba

no ok. no może mniej, ale jak to wspomniałaś-kwestia gustu;) no dobrze, nie będę Wam tu ściemniać-trochę zazdrosna . ale wolałam rozpatrzyć tą kwestię ;>

:O kurde. Ile razy trzeba mówić, że nie ładne co ładne, tylko co się komu podoba? Dla mnie często szpetny facet jest najprzystojniejszy na Ziemi.. bo ma to coś..

lkjhgfdsaasdfghjkl wiesz co no może. ja tego nie wykluczam heh.

Gość pupkas4t353
Ja jestem przecietna, niezbyt chuda ani niezbyt gruba, taka przecietniara. TZn. ja uwazam ze jestem gruba ale wszyscy mowia ze srednia:P i leca na mnie i ci brzydcy i przystojni, wiec nie wiem jak to jest:P

Gość joooooo
bo dla facetow to sie charakter tez liczy. ale wy tego nie zrozumiecie, ech. jak sa dwie ladne to zazwyczaj bierze sie ta fajniejsza. nawet jesli ustepuje urodzie drugiej. po co byc z zolza, albo taka co sie klei do wszystkich facetow

pupkas masz zapewne albo duże cycki, albo fajny tyłek, albo śliczną buzię i przy tym Twoje kg nikną.. ;)