Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjgfjfg

kiedy pierwszy raz tu wszedłem 6 lat temu nie było jeszcze jasne że przegrałem

Polecane posty

Gość ghjgfjfg

życie. Zakładałem tematy typu "brak ładnych dziewic po 20-tce" albo "czemu kobiety są takie łatwe". Kończyłem dobre studia i wydawało mi się, że dzięki nim moja pozycja społeczna znacznie się zwiększy :O Teraz mam prawie 30 lat i już dawno dałem sobie spokój z dziewczynami. Mam bardziej przyziemne potrzeby typu: nie stać mnie na wyleczenie zębów, mieszkam z rodzicami, mam wielką dziurę w CV, która nie pozwoli mi na żadną karierę w firmach, nie mam nawet prawa jazdy, nie stać mnie nawet na nowy rower :D

Gość ZDELEGALIZOWAĆ KAFETERIĘ
Panie premierze, tak pan dba o to, abyśmy nie pili za dużo alkoholu, nie palili papierosów, nie uprawiali hazardu, a nawet zbytnio nie kupowali. Dlaczego w takim razie PO pozwala, aby w Polsce przez takie forum szerzyła się fala życiowych przegrańców? Pora coś z tym zrobić i w końcu zdelegalizować to forum 🖐️

Gość ghjgfjfg
nie wiem czy moja przegrana ma coś wspólnego z PO, zacząłem spadać za rządów PIS

Gość ZDELEGALIZOWAĆ KAFETERIĘ
Jeśli zaczynałeś 6 lat, to rządziło wtedy SLD :classic_cool:

Gość Wacław z Posłuchy
i pewnie jestes prawikiem??

Gość ghjgfjfg
Ok, może zejdźmy z wątku politycznego, w Polsce też można być bogatym za dowolnych rządów. Jeżeli miałbym kogoś obwiniać za mój upadek to chyba genetykę, Boga, rodziców.

Gość musze wam to powiedziec
a samego siebie...?

Gość ghjgfjfg
nie jestem prawikiem, ale nie miałem nigdy dziewczyny która mi się podobała :O w sumie to kobieta w tej chwili to luksus, nawet o tym nie myślę, bo co miałbym ją wozić na rowerze (jak naprawię) i zapraszać do pokoju w którym spędziłem dzieciństwo?

Gość ghjgfjfg
czemu genetykę: mam krzywe i nadwrażliwe zęby łysieje na głowie na tyłku i jajach mam włosy jak Borat jestem niski mam wory pod oczami mam ciągle katar mam do dupy cerę mam duże uszy (ale słabo słyszę :D) nogi mam tak wrażliwe że ciągle mi się robią odciski ....

"czemu genetykę: mam krzywe i nadwrażliwe zęby łysieje na głowie na tyłku i jajach mam włosy jak Borat jestem niski mam wory pod oczami mam ciągle katar mam do d**y cerę mam duże uszy (ale słabo słyszę ) nogi mam tak wrażliwe że ciągle mi się robią odciski ...." na pewne rzeczy nie ma sie wplywu, ale o nie zwalnia to z dbania o siebie :O

ale 6 lat temu jak zakładałeś inne tematy to nie wiedziałeś o tym, że masz krzywe zęby, niski wzrost, itd itp ? Czy może wtedy to Tobie nie przeszkadzało?

Gość Jełop :)
krzyż postawmy albo Fafika zawołajmy, moze coś poradzi

co wy z tym Fafikiem ostatnio :D

Gość jejewewe
skąd jestes? ja tez przedrywam zycie, jestem 27letnia dziewica i nie mam nawet robera... :) ale i tak sie uśmiecham i nie przejnuje niczym :) hehe a i nie jestem brzydka ani gruba bo pewnie sie posypią takie komentarze :)

Gość ghjgfjfg
zęby mi się przez ten czas jeszcze mocniej skrzywiły, miałem trochę niższe czoło, byłem młodszy, wysportowany, mniej włosów na cyckach, moi rodzice byli bogatsi, miałem dużo złudzeń: że po studiach dostanę dobrą pracę, będę bogaty, że znajdę atrakcyjną dziewczynę, że będzie mnie stać na naprawienie zębów, na dermatologa, chirurga plastycznego itd.

Jaja chyba sobie robisz :D Skończyłeś dobre studia, mieszkasz z rodzicami i nie stać cię na nowy rower ??? To ile ty zarabiasz ??? Tak samo prawko kosztuje 1300 zł., więc nawet jeśli z jednej pensji nie odłożysz, to już z dwóch na pewno. Oczywiście biorę pod uwagę, że możesz 3/4 swoje pensji oddawać rodzicom, czy tak robisz ?

Gość ghjgfjfg
Ja nie mam pensji :D mieszkam w małym mieście, nie ma tu pracy w mojej działce. zresztą z taką dziurą w CV nikt o zdrowych zmysłach już mnie nie zatrudni, zwłaszcza, że na każdy etat jest kilku kandydatów. Nawet gdybym miał tu jaką pracę, oczywiście za śmieszne pieniądze bo innych tu nie ma to i tak to NIC nie zmienia. Rok czasu oszczędzałbym na samochód, ale kredytu na mieszkanie nie dostałbym przed 60-tką :o

Gość A.Kwasniewski
to co robisz w życiu,uczysz się

Trzeba było wszystkie pieniądze, jakie udało ci się zgromadzić przez te wszystkie lata, odłożyć na wynajem mieszkania w dużym mieście i tam szukać pracy ... W tym wieku to możesz już mieć problem (z pustym CV).

Gość ghjgfjfg
na 100% mam problem, nikt nie zatrudnia starych osób z pustym CV na stanowiska bardziej odpowiedzialne niż kasowy w Tesco. żeby teraz dostać etat to musiałbym skłamać, że nie skończyłem studiów bo raczej na pewno by się okazało że skończyłem bardziej prestiżową uczelnie niż mój szef. ogólnie to nie szukam porad, bo nie chce mi się już walczyć o wygranie życia. chciałem tylko pokazać, że każdy może zostać takim przegrańcem jak ja, nawet jak wydaje mu się to teraz niemożliwe ;)

Gość bluesss kafe
jeden z lepszych tematów jakie pojawiły się tutaj na kafe a siedzę tu już 1,5 roku i powoli też czuję, że przegrałam 🖐️ też kiedyś myślałam, że zwojuję świat a pracuję z 1500 zł w hurtowni. Perspektywy na przyszłość? może być jeszcze gorzej :(

Gość ghjgfjfg
przez ponad 20 lat życia ciągle mi się wydawało, że w niedalekiej przyszłości będzie dużo lepiej i gdzie mnie to zaprowadziło? wydaje mi się że gdyby ludzie wiedzieli jak naprawdę będzie wyglądać ich życie w przyszłości to by się masowo zabijali.

Gość Promotor80
27-letnie dziewice nie istnieją

Gość Promotor80310
ghjgfjfg myśle ze masz racje ze gdyby wiedzieli... wszystko kwestia psychiki nie ma sensu sobie wmawiac ze bedzie lepiej tylko robic cos bez przekonania jak juz sie cos zaczeło.

"chciałem tylko pokazać, że każdy może zostać takim przegrańcem jak ja, nawet jak wydaje mu się to teraz niemożliwe." Oczywiście, że może. Ameryki nie odkryłeś :D Wystarczy pozbawić ludzi możliwości zarobku, czyli pozbawić ludzi pieniędzy. Nikt nie jest gotowy na taki scenariusz, a przecież wszystko jest możliwe.

Ja tam uważm,że jesteś zajebisty-pokładałm sie ze smiechu jak cztałam twoje wpisy-a lubie czarny humor