Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość trelelenfioerpr

chłopak, rodzice.... masakra, najgorszych rodziców chyba mam

Polecane posty

Gość trelelenfioerpr

smutno mi, bo mam 21 lat, i nerwy przed powiedzeniem rodzcom że kogoś mam. Wiedzą, z kim się spotykam, ale nic nie wiedzą że jesteśmy w związku. Dzis naprowadziłam troche mame, i spytałam czy chcialabym zebysmy mialy chlopakow (mowilam tez i o siostrach) powiedziałą, ze tak. a spytalam, a chcialabys zebym ja miala? a ona ze nie, bo nie jestem dojrzałą do zwiazkow, ze niczego jeszcze w zyciu nie osiagnelam (ide teraz dopiero od pazdziernika na studia). wiec jej powiedzizlam, mamo mialam spor ochlopakow, a ona mowi wiem, i wszystkich puscilas, albo oni ciebie co ja na to "bo widzisz, moze to nie byl ten" i temat się urwał. Smutno mi bardzo... POza tym, moj ojcec wszytskich moich i mojej siostry chlopakow przeklął, albo ich obrażał, za plecami... wiec najlepiej byloby gdyby sie nie dowiedział że kogoś mam. Od pazdziernika wynosze sie z domu, bede miala spokoj, bede sie z moim chlopakiem widywała ile chciała, a teraz jestem uzależniona od rodziców:( boje sie go nawet zaprosić do domu...prpzeciez moglibysmy obejrzec film, czy zdjecia, czy pogadac sobie na luzie, a boje sie reakcji ojca:( on ma lajtowo w domu, ma 23 lata, pracuje, moze wychodzic i wracac kiedy chce, a ja musze powiedziec o ktorej wroce i to tez zeby ta godzina nie byla za pozna... tak mi sie chce plakać, przeciez powinnam z nim teraz być:(:( i cieszyc sie sobą. wiadomo, że chca mnie wychowac jak najlepiej, wiem ze zaowocuje to w przyszlosci, ale to tez na dluzsza mete jest niedobre. pojde na studia to odzyje, ale ja nie chce go starcic przez najblizsze 2 miesiace:( ani z nim sexu nie uprawiam, nawet sie jeszcze nie całowalismy, tylko poznajemy siebie. :( poradzcie mi coś...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować