Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalka123456

Czy pogoda ma wpływ na to, ze spóźnia się okres? Zmiana klimatu.

Polecane posty

Gość lalka123456

Zawsze mam regularnie, nie uprawiam seksu, ale nie wiem czemu mi sie spóźnia. Hmmm-15 dni już. Czy może mieć na to wpływ niezbaczna zmiana klimatu na początku cyklu (1-12 dzien cyklu Hiszpania)? Co jeszcze?

Gość jak smiesz tak walic prawde
moze tak byc. nie masz jakichs stanow zapalnych w organizmie ostatnio? nie chorowalas?

Gość lalka123456
dziękuję, raczej nie, ale czuję się ostatnio jakaś osłabiona. Czyli klimat ma wpływ, tak? A okres powinien się pojawić jeszcze w tym cyklu, czy zwyczajnie jeden cykl bez krwawienia i w kolejnym?

Gość jak smiesz tak walic prawde
ja mam dwa losowo wybrane miesiace w roku (nie wiem na jakiej zasadzie to dziala) w ogole bez okresu. moze ci sie tylko spoznic, i pewnie tak bedzie. poza tym stres tez ma na to wplyw, a wiadomo, ze podroze sa jakims stresem

Gość lalka123456
dziękuje bardzo, bo wariuję. Hipotetycznie to wiedziałam, ze klimat, stres, infekcje, ale jakoś wiecie "ale u mnie tak nie będzie" ostatnio miałam tak duże rozregulowania zimą, ale wtedy nikt nie wiedział, co sie ze mną dzieje. Może coś jest w tych 2 cyklach. Dziękuję.

Gość odbojnik
nie wiem ale słyszałem, że kobiety nawet z powietrza mogą łapać plemniki , może przypadkiem usiadłaś na kamieniu na którym jakiś facet zostawił spermę po waleniu konia i te plemniki złapałaś z powietrzem , chyba za trzy tygodnie już będzie wiadomo co złapałaś :)